Pretraži

,,MALTRETIRALI SU ME DA ĆUTIM 7 GODINA“: Niki Minaž se žestoko obrušila na Gremi nagrade

Showbiz
0
Photo: Instagram/nickiminaj

 

Ubrzo nakon što su nominacije za nagradu Gremi za 2021. objavljene u utorak, 24. novembra, reperka je odlučila da se oglasi na Tvitteru i odrazi svoje nezadovoljstvo ovom nagradom godinama unazad. Konkretno, Niki Minaž se osvrnula na određenu godinu kada se osećala odbačeno od glasača.

– Nikad neću zaboraviti da mi Gremiji nisu dodelili nagradu za najboljeg novog izvođača kada sam imala 7 pesama koje su se istovremeno plasirale na Bilbord i i kada sam najduže držala nedelju od bilo kog ženskog repera u poslednjoj deceniji – što je posle nastavilo da inspiriše celu generaciju – napisala je svojim pratiocima, kojih ima čak 21 milion. 
– Dali su ga belcu Bon Iveru. # PinkFridai. – dodala je reperka. 



Tokom Gremija 2012. Bon Iver je pobedio Nicki i druge nominovane, uključujući Skrillek, J. Cole i The Band Perri za visoko željenu nagradu. I iako je nominovana još devet puta, reperka još uvek nije otišla sa peharom.

Nikin tvit dolazi više od godinu dana nakon što je reper tvrdio da ju je maltretirala Snimačka akademija i da se plaši da progovori o svom iskustvu.

Iz straha su me maltretirali da ćutim 7 godina – tvrdila je na društvenim mrežama još u februaru 2019.

  • Takođe, čestitam svima koji su sinoć pobedili- završila je Niki.

Ubrzo nakon objavljivanja ovogodišnjih nominacija, Džastin Biber se takođe oglasio na društvenim mrežama s porukom obožavateljima. Iako nije bio ni približno toliko kritičan prema Snimačkoj akademiji kao što je bila Niki, pevač je dovodio u pitanje njegove nedavne nominacije.

  • Za Gremija, jako mi laska što me priznaju i cene zbog moje umetnosti. Veoma sam pedantan u vezi sa svojom muzikom. Uz to, krenuo sam da napravim R&B album. Promene se jesu desile, ali mi nije mi priznat kao R&B album, što mi je veoma čudno – rekao je on.

Justin's Changes nominovan je za najbolji pop vokalni album zajedno sa umetnicima među kojima su Tailor Svift, Harri Stiles, Dua Lipa i Ladi Gaga. Što se tiče najboljeg novog umetnika, Niki još uvek ne otkriva kog želi da pobedi. Međutim, u kategoriji je nominovano nekoliko repera, uključujući D Smoke, Chika i Megan Thee Stallion, a ko će odneti pobedu videćemo 2021. kada će Gremi biti prikazan 31. januara na CBS-u.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz