Pretraži

MAJKA PRIRODA SE JAKO NALJUTILA NA NAS: Nekadašnja članica grupe „Colonia“ iskreno o teškoj situaciji zbog korone (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/indiralevak

– Meni je moj suprug i prijatelj, publika, trener, frizer, doktor, psiholog, ajkula i drakula. Apsolutno sve – rekla je ona.

Indira je istakla da je veoma bitna podrška dragih ljudi, kao i fizička aktivnost tokom izolacije.

– Nikad u životu se nisam više odmorila. Naravno ja sam žena koja je inače vrlo aktivna, hiperaktivna tako da mi je vežbanje uvek dobro došlo. Što bi se reklo "u zdravom telu, zdrav duh". Nije floskula. Naše mentalno i fizičko zdravlje je puno bolje kada vežbamo – objasnila je pevačica.



Ona veruje da ćemo iz ovog teškog perioda izaći jači i zahvalniji na nekim stvarima u životu.

– Mislim da ćemo nakon ove neviđene situacije u svetu više ceniti sitnice. Previše vremena smo trošili na pogrešne stvari. Ja sad tek vidim koliko je sloboda važna. I naravno koliko su nam bitni ljudi, koliko je bitno prijateljstva i koliko smo bez njihovih osmeha i priča siromašni – objasnila je Indira i zaključila:

– Majka priroda se jako naljutila na nas i rekla je: "Dosta! Ja bez vas mogu, ali vi bez mene ne." Zagadili smo sve što smo mogli ne razmišljajući o bilo kome drugom osim o nama samima. Bitno je da budemo malo pametniji.

Pogledajte novi IDJHOT i saznajte šta se dešava u svetu poznatih:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz