Pretraži

Majka Darka Lazića otvorila dušu, pati za unukom Lorenom, Ana joj pretila tužbom

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Branka Lazić, pevačeva majka otkrila je da joj nedostaje unuka Lorena, koju je Darko dobio iz braka sa koleginicom Anom Sević, dok unuka Alekseja redovno viđa. 

Darko trenutno živi na relaciji Beograd – Berlin i uživa u novoj ljubavnoj vezi sa pevačicom Barbarom Bobak, a podršku majke ima u svemu, ali kada su u pitanju njegovi ljubavni izbori, ona mu se tu ne meša, ali voli da provodi vreme sa unučićima.  



Kako mediji prenose, Branka je ostala u dobrim odnosima sa Marinom Gagić, koja često dovodi Alekseja kod nje, dok sa Anom Sević nije takav slučaj. 

– Alekseja često viđam, kad god poželimo Marina ili Darko ga dovedu. Lorenu ne viđamo često. Ne pričam o tome, ne bih da se Ana nešto ljuti, sa njom je jako teško. Sa Marinom smo svi ostali u dobrim odnosima. Nemamo nikakvih problema. To što njih dvoje ne mogu više zajedno, to je njihova stvar i između njih je. Ništa im se ne mešam u odnos, samo znam da kad hoću da vidim dete, oni mi ga dovedu i to je najbitnije – rekla je pevačeva majka. 

 Strašno mi je žao zbog Lorene, nedostaje mi. Ne viđamo je često, baš je teško. Nadam će da će kad bude mogla da putuje sama dolaziti. Ja jesam za to da majka vaspitava dete, da je dete sa majkom, mama je mama, a tata je tata. Ali zbog njihovih nesuglasica smo kažnjeni moj pokojni muž i ja, slabo je viđam. Nisam je videla oko šest meseci, eto, toliko ima.

S obzirom na to da je pevačeva majka stala u njegovu odbranu, kada je ispao problem oko papirologije, vezano za kola Ane Sević koja je Darko prodao, bivša supruga njenog sina poslala joj je poruku da će je tužiti. 

–  Ništa loše o Ani nisam rekla, problem je nastao oko automobila koji je bio na njeno ime. Kada sam potvrdila medijima da je na njeno ime, ona je poslala poruku da će da me tuži. U životu nisam bila na sudu niti želim da imam takav problem, da se sa nekim tužim, sudim. Miran život imam. Ne znam šta se sa tim desilo, možda je i povukla. Neću sa njom problem i zato je ne komentarišem.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz