Pretraži

Nakon što se zapratila sa Karleušom i izazvala bes koleginice, Mahrina progovorila o javnom sukobu: „Osoba ima problem sama sa sobom“

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/mahrinaye

Pevačica Marina Cvetković poznatija kao Mahrina, prokomentarisala je sukob između Jelene Karleuše i Edite Aradinović koji je u poslednjih nekoliko dana podigao veliku prašinu u javnosti.

Sukob između dve pevačice tinja već mesecima, a Edita je Karleušu optužila da je navodno bila sa njenim bivšim dečko, na šta joj je Karleuša žestoko uzvratila. Nakon toga, mlađa pevačica je prozvala koleginicu i zbog njenog korišćenja privatnog aviona za odlazak na nastup.

Sada, sukob se ponovo razbuktao, a s obzirom na to da se sve odigrava na društvenim mrežama, u sve je umešana i mlada pevačica Mahrina.

Ona se, naime, zapratila sa Karluešom na Instagramu što je očigledno izazvalo revolt kod Edite koja je potom mladu koleginicu otpratila sa ove mreže.

„Jelenu ne može svako da razume, i ona će uvek prva da dobije moju podršku, a što se tiče osobe koja me otpratila, ja to ne doživljvam lično, jer smatram da osoba koja mene otprati bez ikakvog razloga ima problem lične prirode, sama sa sobom, a ne sa mnom. Ona se uvek meni javi, lepo pozdravi, ali se ispostavilo na kraju da nije tako. Reći ću joj zdravo, ja sam lepo vaspitana, kulturna“, prokomentarisala je Mahrina ovu situaciju za „Telegraf“, a potom otkrila da joj je čast što se prati sa Jelenom.

„Velika mi je čast, ona je mene zapratila jer je verovatno prepoznala tu podršku koju ja stvarno njoj pružam oduvek, jer tako i osećam. Kad nekoga zavolim to je to. Ona je najveća zvezda na našim prostorima, to je neminovno, ona je jedina dovela svet kod nas i zauvek ću da budem njena podrška“, istakla je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAHRINA (@mahrinaye)

S obzirom na to da je Karleuša u poslednjih nekoliko meseci zaratila sa nekoliko kolega, uglavnom mlađe generacije, Mahrina je prokomentarisala i to i naglasila da smatra da je Jelena po njenom mišljenju neshvaćena.

“ Jelenu uglavno ne razumeju ljudi, ona priča istinu, a istina je ono što ljudi ne žele da čuju i zato je neki i ne vole, ali to ne umanjuje činjenicu da ona uvek priča istinu. I, da, htela sam da kažem da ona nikada nema lošu nameru, svi znamo koliko je ona dobar čovek.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz