Pretraži

MADONINE ĆERKE NAPRAVILE POMETNJU NA NJENOM KONCERTU: Pridružile joj se na sceni, pa oduševile publiku! (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Madonna

Iako je Madona kraljica popa i može sama da napravi šou, ovog puta su joj u tome pomogle i njene tri ćerke.

Nakon što je Bijonse na svojoj turneji kao jednu od glavnih specijalnih gostiju imala svoju ćerku Blu Ajvi, očigledno je da je i Madona krenula njenim stopama.

Naime Madona je pred londonskom publikom izvela svoje ćerke da pokaže šta one umeju i da nije samo mama zvezda porodice već i one.

Madona
Foto: Instagram printscreen/madonna

Estere, njena najmlađa ćerka, je izvodila čuveni ples Vogue dok je mama Madona pevala, a zanimljiva činjenica je da je baš Madona popularizovala taj ples istoimenom pesmom.

Kada je došla na red pesma “Bad Girl“ na scenu je pristigla i njena ćerka Mersi Džejms koja je maestralno izvela na klaviru čuveni hit svoje mame, a kako se piše publika je bila oduševljena.

Tog dana je bio i rođendan njene najstarije ćerke, pa je povodom toga pred 20.000 ljudi izvela pesmu “Little Star“.

Ona je svojim koncertom u Londonu započela svoju dugo planiranu svetsku turneju u sklopu nje će se odrđati čak 78 koncerata u 15 zemalja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Prvih šest koncerata koji će se održati u Britanskoj prestonici su uveliko rasprodati, a uskoro kreće na turneju i po ostalim zemljama gde nema sumnje da će i tamo ukrasti srca publike.

Koncert je trajao dva sata, a publika je imala priliku da uživa uz njene najveće hitove i da se prisete muzike koju su slušali nekada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz