Pretraži

Madona svojim slikama izaziva burne reakcije, kako botoksom, tako i odevanjem

Showbiz
0
Photo: Instagram/madonna

Kraljica popa neretko šokira javnost kako svojim načinom odevanja, tako i preteranim korišćenjem botoksa i estetskih zahvata, koji ni malo ne priliče njenim godinama.

Ona je nedavno podelila fotografiju sa svojim fanovima, gde je pozirala sa 36. godina mlađim dečkom, plesačem Ahlamalikom Viliamsom.

Njeno izdanje bilo je previše za njene godine, te su svi to prokomentarisali, jer je pevačica nosila kožni šorc, mrežastu majcu i najlonke i crveni grudnjak, koji nije mnogo prikrivao. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Kako pevačici ovo nije prvi put da šokira svojim stajlingom i izdanjem, njeni pratioci nisu bili iznenađenim istim, ali ono što ih iznenađuje i ne podržavaju jesu njeni estetski zahvati. Mnogi smatraju da je izmenila oblik lica i da izgleda kao voštana figura sa licem bez i jedne bore u 62. godini. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

"Ženo, prekini sa zahvatima. Pretvaraš se u E.T.-a ili nešto slično tome", "Ona je zvezda i utiče na ljude, a ovako poručuje da su bore ružne što nije istina", "Izgleda kao da je imala 100 fejs liftinga", samo su neki od mnogobrojnih komentara koji se nalaze ispod njenih fotografija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Madoninim fanovima nedostaje ona pevačica koja je bila mnogo prirodnija, kao na početku karijere, sa mnogo manje šminke, plavom kosom i prirodnim izgledom.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz