Pretraži

Madona uhvaćena u društvu 38 godina mlađeg fudbalera! Pevačica i sportista snimljeni u luksuznom letovalištu u Italiji, a evo u kojoj raskošnoj vili su odseli (FOTO)

Showbiz
0
madona
Foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Popularna pevačica Madona otputovala je u Italiju kako bi proslavila svoj 66. rođendan, a društvo joj ovom prilikom pravi 38 godina mlađi dečko.

Pop ikona Madona trenutno se nalazi u Italiji, a letnje dane provodi u vili „Dolce and Gabbana“ u Portofinu. Ona uživa u čarima luksuznog italijanskog letovališta koje slavni obožavaju, a u Portofinu je stigla u čamcu, nakon čega se uputila u šetnju gradom. Njoj na ovom putovanju društvo prave njena deca i njen tim, ali i jedan poseban mladić.

Foto: Palombi – Mazzarella/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Naime, u pitanju je poznati fudbaler sa Jamajke, Akim Moris.

Foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Premda njih dvoje nisu zvanično potvrdili vezu, još od 2022. godine kada su prvi put viđeni zajedno mediji ih predstavljaju kao par, a pevačica ne samo da nikada nije opovrgla ovo, već je pre nekoliko meseci objavila fotografije sa njim.

Foto: Palombi – Mazzarella/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Te fotografije su šokirale javnost, jer je pevačica na njima bila naga, pa je grudi prekrivala kosom, dok se iza nje nalazi mladi sportista.

„Vruća zabava u letnje doba,“ napisala je ona.

Ipak, i premda su ove fotografije izazvale veliku buru na društvenim mrežama, one nisu ni u pola privukle pažnju kao činjenica da je fudbaler čak 38 godina mlađi od nje.

Foto: Instagram printscreen/@madonna

Podsetimo se, Madona se trenutno nalazi u Italiji zbog priprema za proslavu njenog 66. rođendana. Kako prenosi „Mirror“, proslavu će organizovati u drevnim ruševinama Pompeja. Zabavi će prisustvovati 500 osoba, a svi će oni uživati u amfiteatru Teatro Grande, a za ovu svečanost pevačica je izdvojila čak 30.000 evra.

I premda se ova ideja i nije baš svidela Italijanima za koje Pompeja predstavlja pravi kulturni spomenik, ipak čini se da pevačica ne odustaje od ove ideje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz