Pretraži

„Ma može sve“: Nataša Bekvalac pokazala kakav odnos ima sa mlađom naslednicom, pa urnebesnim snimkom nasmejala fanove (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
nataša bekvalac
Foto: Instagram printscreen/bekvalceva

Poznata pevačica Nataša Bekvalac neretko deli zanimljive momente sa svojim naslednicima, a sada je jednim videom pokazala kakav odnos ima sa mlađom ćerkom.

Nataša iza sebe ima tri braka i dve prelepe ćerke kojima je u potpunosti posvećena. Starija ćerka, Hana, koju je dobila sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem ove godine je napunila sedamnaest godina i sve je aktivnija na društvenim mrežama na kojima je prati preko 15 hiljada pratilaca.

Osim Hane, pevačica ima i mlađu naslednicu, preslatku Katju sa kojom provodi svaki slobodan trenutak. Pevačica neretko objavljuje zanimljive momente koje provodi sa ćerkama, a tokom letnjih dana često se može videti kako uživaju u letnjim čarima.

Nedavno je pevačica raznežila sve snimkom na kom je pokazala kako se sa mlađom naslednicom igra u bazenu, dok joj ćerka govori da je najbolja mama, a sada je novim videom ponovo oduševila pratioce.

Naime, one su ovoga puta umesto u bazenu, bile pored njega, a mala Katja je zamolila mamu da u haljini uđe u vodu.

„Da li možeš da skočiš u haljini“, ponovila je Nataša ćerkine reči, pa joj odobrila, a potom je devojčica ponovila pitanje.

„Mama da li mi daješ? Stvarno?“, upitala je ona, na šta ju je Nataša podstakla da zaista uskoči u haljini, što je devojčica i uradila.

Kraj videa je propratio Natašin iskren smeh, a u opisu videa je napisala:

„Ma može sve.“

Foto: Instagram printscreen/bekvalceva

Podsetimo se, Nataša je nedavno govorila o izazovima samohranog roditeljstva, pa je tom prilikom otkrila koje dve stvari je najviše ispunjavaju.

„Ja sam u roditeljstvu sama. Ta uloga mi je najvažnija, kao i svakoj normalnoj ženi. To je energija koja te poprilično obuzima. Maksimalno sam posvećena i poslu koji radim već 20 godina na vrhunskom nivou. To su dve stvari koje me ispunjavaju i obuzimaju. Muškarac mora biti magičan da bih mogla da ga uglavim u svoj raspored“, rekla je ona tada, pa dodala:

„Sve što je veliko je teško. Ja svoju ulogu smatram velikom. Svaka mama zna koliko je teško u ovom ludom vremenu biti samohrani roditelj. Dodatno je otežavajuće imati u kući tinejdžerku i malu devojčicu. Ja sam ih rodila, ja ih odgajam i naravno da u svakom momentu vidim sebe u njima, ali vidim i njihove očeve“, istakla je Nataša, prenosi „Blic“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz