Pretraži

LUNA, TEODORA, TANJA SAVIĆ… Oni su bili najbolji u 2020. (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/luna_djogani/teodoradzehverovic/tanja_savic_private

U kategoriji najbolji ženski izvođač najaktivniji su bili svakako fanovi Teodore Džehverović, koja je prikupila najviše vaših glasova. Borba je bila do poslednjeg trenutka tesna između nje i Nikolije, čiji fanovi su takođe želeli da ona zauzme prvu poziciju.

Borba između Raste, Relje i Devita u ovoj kategoriji trajala je nekoliko dana, ali fanovi popularnog repera Raste odlučili su da mu pokažu da su uz njega u najtežim trenucima.

U kategoriji najveći hit godine bilo je dosta pesama, pa je zbog toga sve bilo jako neizvesno. Ipak zahvaljujući glasovima publike titulu su zasluženo poneli Devito i Teodora za pesmu "Vudu".



Iako je u ovoj kategoriji bilo sastava iz više muzičkih pravaca najaktivniji u komentarima su bili oni koji su želeli da prvo mesto zauzmu momci iz Bit benda.

Poprilično žestoka borba je bila u izboru za najbolju kolaboraciju godine. Iako su se glasovi lomili između pesme "Vudu" i "Puca" fanovi Lune Djo su dali sve od sebe da pesma "Puca" koja je objavljena početkom godine ponese titulu za najbolji duet u 2020. godini.

Fanovi Devita i Corone su se danima borili da njihov favorit odnese pobedu u borbi za najbolju rep pesmu. Ipak za nijansu više glasova imao je Corona, pa je zbog toga njegova pesma "Predsednička pratnja" odnela pobedu u ovoj kategoriji.

Najbolje u ostalim kategorijama pogledajte u novom IDJMash-u:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz