Pretraži

LUNA PROLAZI KROZ TEŽAK PERIOD: Anabela otkrila zbog čega se Đoganijeva povukla iz javnosti, a onda se oglasila pevačica (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/anabelci

Anabela Atijas je na svom Instagram profilu objasnila pratiocima šta se dešava sa njenom ćerkom Lunom Đogani, koja se u poslednje vreme povukla iz javnosti.

——————– Sponsored ——————–

Ona je objavila otvoreno pismo i otkrila kroz šta trenutno prolazi Luna.

– Dragi moji, pošto se puno vas "brine" i brine za Lunu, pitaju kako je i što je nema, evo ja ću da vas obavestim da Luna prolazi kroz težak period, jer je naš pas Loli životno ugrožen. Nadamo se najboljem i očekujemo razumevanje, jer ona je član naše porodice – počela je Anabela, pa nastavila:

  • I još nešto veoma važno. Ako neko na bilo koji način napravi pritisak, sugestiju, dobronameran komentar itd…bilo da su to ljudi koji je bezuslovno vole, ili ovi drugi, odmah će biti blokirani. Hvala vam na svemu, ali vreme je da shvatite da ova devojka ima život van rijalitija i vaši komentari je samo vraćaju na to da se oseća loše.

Na kraju je dala svima savet, a onda je zapretila blokiranjem na Instagramu ukoliko je ne poslušaju.

  • Evo sad moj dobronameran savet za sve koji nemaju obzira, jer ja lično stojim iza toga da ću blokirati sve, pa makar i rođenu majku, na primer, ukoliko Luni kroji život. Mi smo obični smrtnici sa svakodnevnim usponima i padovima, i ako nam šaljete pozitivnu energiju uzvraćamo puta 100 i, još jednom, hvala vam na tome – napisala je Anabela.

Photo: Instagram/anabelci

Photo: Instagram/anabelci

Luna Đogani se ubrzo oglasila i jednom fotografijom stavila svima do znanja kako se oseća.

– Psa ne zanima da li ste siromašni ili bogati, obrazovani ili nepismeni, glupi ili pametni. Dajte mu vaše srce i on će vama sve. Nikada vas neće izdati – napisala je ona i dodala srce.

Screenshot: Instagram/luna_djogani

Screenshot: Instagram/luna_djogani

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz