Pretraži

JEDAN DETALJ ODUŠEVIO JE SVE: Luna Đogani objavila fotografiju sa ćerkom, Anabela među prvima uputila komentar! (FOTO)

Showbiz
1
luna đogani
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Poznata influenserka Luna Đogani na svom Instagram profilu objavila je fotografiju sa ćerkom, a među prvima je komentar uputila Anabela Atijas.

Luna je ponosna mama dve prelepe devojčice Mie i Lane koje je dobila u braku sa svojim suprugom Markom Miljkovićem. Njih dvoje važe za skladan par koji obožavaju mnogi, a njihova porodica je pravi primer harmoničnosti.

Ovo dvoje mladih ljudi su veoma aktivni na društvenim mrežama i često sa svojim pratiocima na društvenim mrežama dele momente iz svog privatnog života, a njihovi fanovi uvek sa nestrpljenjem očekuju njihovu novu objavu.

Sada su fanovi sa istim oduševljenjem dočekali fotografiju koju je Luna okačila na svom Instagram profilu. Na njoj se vidi influenserka kako pozira sa starijom ćerkom Miom, a ono što je sve oduševilo jeste da su ove dve mlade dame uparile svoje odevne kombinacije.

Luna je za svoju i ćerkinu kombinaciju odabrala braon i belu boju. Na ovoj fotografiji Luna na sebi ima belu rolku i braon kaput, a kao dodatak je na glavi imala belu traku. Isti modni detlaj je imala i mala Mia, samo u braon boji, a pored toga je nosila braon zimsku jaknu, sa belim krznenim detaljima, bele helanke i braon čizme.

–  My match baby! – napisla je Luna u opisu fotografije.

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Ova slika je ubrzo naišla na veliko oduševljenje fanova, za samo nekoliko sati je dobila 15 000 lajkova, a prvi komentar je ostavila Lunina mama, Anabela Atijas.

– Jao mačkice moje! – napisala je ona.

Luna je inače jako vezana za svoju stariju ćerku, a nedavno je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila njenu sliku kada je bila beba, pa istakla da je sada ponekad posmatra kao veliku devojčicu, ali da je ona i dalje mamina beba.

  • Nekad mi se čini da je velika devojčica sada kada imamo seku Lanu, ali zapravo je ona i dalje moja bebica kojoj je mama potrebna za uspavljivanje, maženje i toplinu. – napisala je tom prilikom influenserka.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz