Pretraži

Luna Đogani u klinču sa Anabelom: Majka i ćerka ispratile popularni Tiktok trend, pa novim videom pokrenule lavinu komentara (VIDEO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata influenserka Luna Đogani snimila je novi video na Tiktoku zajedno sa svojom majkom Anabelom Atijas, pa privukla veliku pažnju fanova.

Kada se spomene ime Lune Đogani publika je već navikla da to podrazumeva zanimljiv sadržaj koji privlači veliku pažnju fanova. Popularna influenserka iz dana u dan sve je aktivnija na društvenim mrežama. Njena popularnost na Instagramu i Tiktoku svakoga dana je sve veća, a ni njene objave na Jutjub platformi ne zaostaju sa popularnošću.

Ona se uvek trudi da isprati nove trendove na društvenim mrežama, naročito na Tiktoku, a sada joj je društvo u snimanju jednog klipa pravila njena majka, poznata pevačica Anabela Atijas.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

Naime, majka i ćerka su „ispoštovale“ trend koji simulira „borbu“, odnosno raspravu između dve osobe, a tema oko koje su se njih dve „svađale“ bila je to što Luna viče na svoju stariju naslednicu.

„Nemoj da se dereš na Miu“, pisalo je iznad Anable, pa na šta je usledio Lunin odgovor:

„I ti si se drala na mene“, ali ipak je Anablea „pobedila u raspravi“ sa argumentom:

„To je bilo davno“.

Ovaj klip je nasmejao Lunine fanove, a ona je u opisu napisala:

„Pobedila me mama“.

Osim majke i ćerke posebnu pažnju u klipu je privukao i Lunin suprug Marko Miljković, koji se iznenada pojavio ispred kamere u sred njihove „prepirke“.

 

@lunadjogani96 Da li pratite novu emisiju? 😎😍 Pobedila me mama😂💪🏻 @Anabela #fyp #motheranddaughter ♬ Blue Monday – Extended Mix – Above & Beyond

Kako svaka objava popularne influenserke privlači veliku pažnju i veliki broj komentara, tako ni ovaj klip nije bio izuzetak.

„Prelepo, mama i ćera i Mare u pozadini, bravo!“, „Pa Miljkovići vi ste hit, pravite čarolije“, „Bože, koliko je Luna lepa žena“, „Prelepe ste“, bili su samo neki od komentara koji su se našli ispod videa.

Inače, majka i ćerka su ovaj video snimile u „Bunkeru“, prostoru u kom Luna snima svoj podkast pod nazivom „Bunker“, gde se poznate ličnosti sa naše javne scene otvaraju pred Lunom i pričaju o svojim privatnim životima, a po svemu sudeći gost nove emisije će upravo biti Anabela.

Njih dve su ovde osim samom svojom pojavom, izdominirale i odevnim kombinacijama. Dok se Luna odlučila za bež satensku haljinu kratkih rukava koju je uklopila sa cipelama na štiklu u istoj boji, Anabela je nosila belo-roze prugastu košulju i roze elegantne pantalone.

Podsetimo se, Luna je nedavno takođe privukla veliku pažnju, kada je „ispratila“ jedan trend na Tiktoku, samo što je tada popularni ples snimila u duetu sa svojim tatom Gagijem Đoganijem.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz