Pretraži

„I onda se pitaju zašto te neki ne vole – evo odgovora“: Provokativne fotke i još provokativniji snimak Lune Đogani u bikiniju zapalili društvene mreže (FOTO/VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna influenserka Luna Đogani vrelim i provokativnim objavama u bikiniju ostavila je fanove bez teksta, a njihovi komentari ne prestaju da se nižu.

Poznati par, Luna Đogani i Marko Miljković su pre nekoliko dana svima pokazali kako je njihova ljubav nikada jača, kada su objavili fotografije sa letovanja. Naime, njima je ovo drugo putovanje ove sezone, a nakon što su uživali u Grčkoj, par je pre nekoliko dana otputovao i u Crnu Goru.

Ove fotografije su demantovale spekulacija da njihov odnos nije baš najstabilniji, s obzirom na to da Miljkovići na odmoru uživaju više nego ikad, a osim njihovih porodičnih fotografija, naročitu pažnju su privukle fotografije na kojima je Luna pozirala u izazovnom izdanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

Naime, ona je pozirala dok je sedela na jednoj dasci za surfovanje, a na sebi je imala neobični kupaći – jedna polovina je bila svetlo crvene, a druga tamno crvene boje. Kosu je zavezala u pletenicu, a celu kombinaciju je zaokružila crvenim kačketom.

Osim provokativnih fotografija na Instagramu, fanove je dočekao i jedan izazovan snimak na kom se Luna na istom mestu snimala uz poznatu numeru.

 

@lunadjogani96 🌊💧 #fyp ♬ original sound – 💎DIAMOND💎

Njeni mnogobrojni fanovi su ostali oduševljeni ovim objavama, a pozitivni komentari na račun Luninog izgleda ne prestaju da se nižu.

„Predivna Luna“, „Lunči, prelepa si“, „Zgodnica“, „Bomba“, „Prelepo Markovo oko“, „Duša naša prelepa i prezgodna od milion dolara“, „I onda se neki pitaju zašto te neki ne vole. Evo odgovora. Ljubomorni su jer nikada neće biti Luna Đogani. Ni za sto života…Lutko, lepa, dobra“, bili su samo neki od komentara.

Podsetimo se, pre tri meseca Luna i Marko su prošli kroz turbulentan period nakon što je Miljković priveden zbog sukoba sa komšijom. On je u pritvoru proveo 48h sati, a za to vreme Luna se držala podalje od medija i provodila vreme sa njihove dve ćerkice.

Iako je nakon svega Marko dao zvaničnu izjavu i ušao u pojedine detalje sukoba, njegova supruga je ostala nema na ovu temu, te iako se vratila svojim redovnim objavama na društvenim mrežama, ona nikada nije prokomentarisala celu situaciju.

Upravo zbog ovih incidenata mnogi su komentarisali da odnos među njima nije baš najsjajniji, međutim poslednjim objavama oni su stavili tačku na sva nagađanja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz