Pretraži

„Divno iznenađenje“: Luna Đogani i Marko prvi put na zajedničkom putovanju u kompletnom sastavu, snimkom sa odmora oduševili fanove

Showbiz
0
marko miljković, luna đogani

Poznati par Luna Đogani i Marko Miljković su po prvi put otputovali sa ćerkama, a komentari na njihov klip ne prestaju da se nižu.

Luna Đogani i Marko Miljković su među omiljenim parovima na našoj sceni i fanovi obožavaju da prate svaki njihov korak i sva dešavnja o njima. Pre nekoliko meseci njihova porodica je uvećana za jednog člana, nakon što su dobili mlađu ćerku, a sada su po prvi put otputovali u kompletnom sastavu, a kao lokaciju za odmor odabrali su Zlatibor.

Pre nekoliko dana u svom lajvu oni su najavili da planiraju putovanje, a sada su konačno krenuli.

„Idemo na put posle 5 meseci sedenja u Beogradu“ – započeo je Marko, pa se nadovezala Luna koja je objasnila da su dugo plainrali da otputuju na odmor, ali da zbog raznih problema koji su se pojavljivali nije uspevala, pa je sada konačno i to došlo na red.

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Čim su stigli na Zlatibor ona je snimila sobu u hotelu u kom su odseli, a u pitanju je aprtman koji bi se svideo i najizbirljivijima, a nalazi se u samom centru Zlatibora.

– To je najbitnije, pošto imamo dosta stvari četvoro dece – rekla je Luna, misleći na to da je apartman veliki, nakon čega se ova četvoročlana porodica uputila u restoran gde su svi uživali u ručku.

Posle ručka usledila je šetnja po planini, pa poseta luna parku gde je njihova starija ćerka naročito uživala. Ovde se devojčica malo uplašila dok su se vozili, nakon čega joj je Marko uputio ohrabrujuće reči.

– Tata je tu! Nema plašenja dok si sa tatom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

Ovde je porodica dočekala veče, nakon čega su se ponovo uputili u restoran. Oni su uživali u zajedničkom druženju, a onda je Marko najavio da kreću u Sokobanju, gde će snimiti novi klip.

Ovo video je bio pun ljubavi, a to su primetili i njihovi mnogobrojni fanovi koji su odnmah počeli da ostavljaju pohvalne komentare.

„Divo iznenađenje. Uživanje je gledati ovu preslatku porodicu. Divno“, „Bravo za najbolju i najjaču Fantastičnu četvorku, satkanu od ljubavi, svaka čast na predivnom putovanju prepunom pozitivne tople energije, uživamo gledajući vas, čuvajte se, volite se i uživajte, sretno i sve je prelijepo i prepuno ljubavi…hvala na fantastičnom klipu“, „Putujemo po prelepoj Srbiji s Miljkovićima. Uživanje zagarantovano“ – bili su samo neki od njih.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz