Pretraži

Luna Đogani i Marko Miljković pokazali kako izgleda njihov novi stan

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Sikter Tube

Naime, Luna, Marko i njihova ćerka Mia uskoro će se useliti u novi stan, a Miljković je na njihovom Jutjub kanalu "Sikter" rekao da je sve spremno za taj trenutak.

On je tom prilikom pokazao i prostorije za koje su kupili nameštaj, a koji tek treba da stigle kako bi opremili porodični dom.

Screenshot: Youtube/Sikter Tube

Screenshot: Youtube/Sikter Tube

U njihovom stanu postoje dva kupatila, soba za malu Miu, kao i spavaća soba, dvevna i ogromna terasa, što ukupno čini 80 kvadrata.

Ovaj stan slavni par je, kako su preneli mediji, platili oko 160.000 evra, a prilikom jednog intervjua, Miljković je otkrio da je stan kupljen deo na kredit, deo od keša.



– Istina je da smo stan kupili na kredit i da ćemo ga otplaćivati narednih 15 godina, a ja se nadam i dosta manje. Moramo da budemo uporni i da se trudimo. Zajedničkim snagama možemo da isplatimo nekretninu. Jednim delom smo platili kešom, jednim delom je kredit. Od te priče da nas fanovi finansiraju, to apsolutno nije istina.

Screenshot: Youtube/Sikter Tube

Screenshot: Youtube/Sikter Tube

Kako je dodao, nekretninu su pazarili jeftinije, jer su ga kupili u izgradnji.

  • Ovaj sadašnji stan ćemo verovatno da izdamo, dok ćemo u drugom živeti. Želimo da uđemo u svež i nov stan, sve će se raditi po meri.

Podsećamo, Luna i Marko su u julu 2019. godine započeli romansu pred očima javnosti. Venčali su se 18. maja ove godine, a onda su i u crkvi nekoliko dana kasnije izgovorili sudbonosno "da". Kasnije, 15. juna, Đoganijeva se porodila i na svet donela njihovo prvo dete, ćerku, kojoj su dali ime Mia.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz