Pretraži

„KAD ME MUŽ PITA ŠTA RADIMO KAD SMO SAME KOD KUĆE“: Luna Đogani pokazala kako provodi vreme sa ćerkama, objavom nasmejala sve! (FOTO)

Showbiz
0
luna đogani
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Influenserka Luna Đogani na svom Instagram profilu pokazala je kako provodi vreme sa svojim ćerkama Miom i Lanom, pa objavom nasmejala sve.

Poznata influenserka Luna Đogani i njen suprug Marko Miljković roditelji su dve prelepe devojčice, Mie i Lane. Luna se nedavno porodila, pa se još uvek navikava na ulogu roditelja dvoje dece. Ona se trudi da maksimalno bude posvećena ćerkama i da svaki trenutak sa njima budem ispunjen zabavom i smehom.

Sada je ova poznata influenserka na svom Instagrma profilu objavila snimak koji je nasmejao mnoge. Ona se snimila sa ćerkama kako koriste jedan animirani filter, pa na šaljiv način objasnila da je to ono što one rade kada Marko nije kod kuće.

– Kada me muž pita šta radimo same kod kuće – napisala je Luna, a ova objava nasmejala je njene brojne pratioce.

LUNA ĐOGANI
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Inače, pored Lune, Marka i njihovih devojčica ovu porodicu upotpunjava i peti član, a to je pomeranac Loli. Luna je veliki ljubitelj životinja, a nedavno je u ovoj porodici bio pravi povod za slavlje kada je Loliu koja je u Luninom životu dugi niz godina, proslavila svoj 8. rođendan. Miljkovići su organizovali pravu proslavu, pa su za Loli napravili tortu od piletine.

 – Srećan 8. rođendan mojoj ćeri, mom drugu za plakanje, smejanje, kućnom ljubimcu, prijatelju, podršci, mojoj Loli! Mom borcu! Najlojalnijem psu, najhrabrijem i najboljem! Hvala ti što si me uvek verno čekala…. I što si izabrala baš mene da budem tvoj životni saputnik! Nema veće sreće od toga što smo uspeli da te oživimo i produžimo ti još daće Bog dosta godina života sa nama! Želim da moja deca odrastu što više sa tobom da uvek pamte kakvog prijatelja su imale pored sebe! ‘Vama je pas samo neki deo života prijatelj, a vi ste psu ceo zivot prijatelj’ – objavila je Luna tada na svom profilu

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz