Pretraži

POKAZALA NJEN RAZLOG ZA OSMEH: Luna Đogani čestitala praznik na poseban način i poželela svima samo jedno! (FOTO)

Showbiz
0
luna đogani

Popularna influenserka Luna Đogani čestitala je Božić svojim pratiocima uz fotografiju koja je raznežila sve!

Prethodna godina Luni je donela mnoge lepe stvari, a jedan od definitivno najsrećnijih trenutaka je bio i rođenje njene i Markove druge ćerke, malene Lane. Influenserka je istakla da joj je prethodna godina bila najznačajnija upravo zbog toga, te da nekih velikih želja osim zdravlja nema.

Ona i Marko su nekoliko meseci krili svoju drugu mezimicu od očiju javnosti, ali su pred novogodišnje praznike odlučili da iznenade svoje pratioce na društvenim mrežama zajedničkim fotografijama svoje dve devojčice.

Nakon rođenja prve ćerke, Mije, Luna je često isticala koliko starija ćerka izgledom i karakterom liči na oca, kao i da je još rano da se kaže na koga liči Lana, ipak nakon objavljivanja njihovih slika, svima je jasno da su se njihove ćerke jasno podelile. U komentarima mnogi su primetili koliko mlađa mezimica podseća na Lunu, te da je mala mamina kopija.

Influenserka je i danas, na Božić, pokazala da je zaista tako, a pratioce je oduševila najnovijom Laninom slikom. Ona je čestitala današnji praznik i poželela svima razlog za osmeh, kakav i ona očigledno ima.

„Neka vam ovaj Božić donese još mnogo razloga za osmeh“, napisala je Luna Đogani.

luna đogani
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz