Pretraži

Luksuzni ukrasi, nezaboravna zabava i poznati gosti: Tamara Milutinović i Darko Jevtić priredili zabavu za pamćenje, a povod je nikad lepši (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica Tamara Milutinović i fudbaler Darko Jevtić povodom važnog datuma priredili su zabavu za pamćenje, a o proslavi koja je odisala samim luksuzom dugo će se pričati.

Tamara Milutinović i njen suprug, Darko Jevtić juče su obeležili važan za njihovu porodicu, koji im je zauvek promenio živote.

Naime, njihova naslednica je juče napunila jednu godinu, a pevačica se prva oglasila tim povodom. Ona je na društvenim mrežama objavila nekoliko fotografija i klipova, pa je ostavila snažnu poruku.

„Šta je život bio pre tebe i ovog osmeha? Srećan ti prvi rođendan! Oko moje! Zar je tako brzo prošlo već?“, rekla je ona, nakon čega se oglasio i njen suprug, pa dodao:

„Ljubavi naša, nek’ si nam živa i zdrava. Vole te mama i tata najviše na svetu.“

Foto: Instagram printscreen/tamaramilutinović

Ove poruke su veoma raznežile njihove fanove, a onda je usledila velika zabava koju su roditelji priredili za svoju naslednicu.

Prelepu proslavu su organizovali na otvorenom, za dobru muziku je bio zadužen jedan bend, a dekoracija je ono što je oduševilo sve prisutne.

Na samom ulazu stajala je drvena tabla na kojoj je pisalo:

„Moja prva godina. Emili“, a ispod tog natpisa nalazile su se fotografije devojčice koje su fotografisane u svakom mesecu njene prve godine.

Osim ove table, ukrasi su bili u zelenoj i prljavo roze boji. Baloni namešteni u polukružni luk, veliki natpis „Emili“, niski drveni stolovi ukrašeni su vazama punim suncokreta, a tu se nalazi i veliki balon za igranje u koji su deca mogla da uđu i da uživaju koliko žele, a na sve tu je bio i prelepi beli zamak za igru.

Ovoj proslavi prisustvovale su mnogobrojne poznate ličnosti, među kojima je bila i pevačica Katarina Grujić, koja je objavila fotografiju male Emili dok se igrala u balonu, a u opisu je napisala:

„Srećan rođendan princezi Emili.“

Podsetimo se, Tamara i Darko uživaju u skladnoj ljubavi više od 2 godine, a nakon intimne ceremonije prošle godine, par je pre samo nekoliko meseci krunisao svoju ljubav i crkvenim venčanjem i velikom proslavom, na kom su prisustvovale brojne poznate ličnosti i sa mladine i sa mladoženjine strane.

Tokom ceremonije venčanja prošle godine na jednom salašu pokraj Novog Sada, fudbaler i pevačica su iznenadili sve otkrivanjem Tamarine trudnoće, kao i pola bebe. Nakon par meseci, njih dvoje su postali ponosni roditelji male Emili.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz