Pretraži

„LUDE SMO KAO BIVŠE ČLANICE“: Prvi intervju nove postave grupe Hurricane

Showbiz
0
Screenshot: Instagram

Kako su prethodne članice – Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević postavile visok standard u muzici i nastupima,  nove devojke našle su se pred velikim izazovom.



Ipak, one su sada u prvom intervjuu za medije otkrile da su spremne da se dokažu u najboljem svetlu, a otkrile su i da su se poslednjih nekoliko meseci, koliko se pripremaju za nove uloge, zbližile te da im nije problem da zajedno rade.

  • Već par meseci smo svakodnevno zajedno. U akciji smo i radimo i lude smo. Spremamo se, snimale smo. Par pesama je već gotovo i sada ćemo da snimamo spotove. Jedva čekamo, nama je prezanimljivo, mi smo pune energije, samo lumpujemo, ludujemo, kada imamo vremena, a nemamo ga, mi u kombiju napravimo žurku – rekle su devojke za Telegraf.rs.

One su istakle i da imaju vođu grupe, a da je to Miona Srećković.

  • U grupi imamo našeg malog šefa a to je Miona. Ona nam je i mama i sve. Kuva nam, požuruje nas da ne kasnimo. Ona nam je tu nadređeni. Ovako se odlično slažemo. Milile smo da to neće biti tako ali kada smo se upoznale u studiju odmah smo se združile – rekla je Sara, koja je inače poreklom Afro-amerikanka.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Kourouma (@skouroumaa)

Devojke su najavile i da će publika uskoro moći da čuje tri njihove zajedniče pesme, a ono što je zanimljivo je da je za jednu od njih tekst pisala bivša Uraganka Sanja Vučić.

  • Tako je. Tekst je ona pisala. Pesma je odlična i takva je da ne liči ni na jednu koju su do sada izvodile bivše članice. Grupa nije sačinjena da mi njih menjamo nego samo nastavljamo sa brendom koji je Zoran Milinković naš producent pokrenuo. Mi smo generacija broj dva. Drugi stepen uragana – rekle su one.

Na pitanje koliko su slične sa nekadašnjim članicama, Miona, Sara i jovana složile su se da imaju sličnu energiju:

Prepoznajemo se u tome što volimo sve tri da jedemo kao one. Generalno smo sve izmešane, kreativne i lude na njih. Nastavlja se taj neki dobar vajb i ta energija. Nadamo se da će to moći i publika da oseti. Sve tri pevamo i mešamo razne žanrove od etna do balada preko narodnjaka i stranih pesama – zaključile su one.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz