Pretraži

„LORI GORI“: Nucci javno pokazao koliko je oduševljen spotom Lores! (FOTO)

News
0
Screenshot: Youtube/Generacija Zed

Anđela Vranić je, zajedno sa još pet kanidata u takmičenju, juče predstavila svoju prvu pesmu i spot "Bye, bye" na kojoj je radila zajendo sa svojim mentorom Reljom Popovićem i njegovim timom.



Numera je naišla na odličnu reakciju publike, posebno jer je, pored raskošnog glasa, Lores pokazala i da odlično pleše, kao i da ima smisao za stajling, šminku i frizuru.

Tako, za samo 24 sata od objavljivanja spota, njen prvenac dostigao je čak 94.000 pregleda, a nakon što ju je javno pohvalio i zvezda NBA-a Bogdan Bogdanović, sada je to uradio i popularni izvođač Nucci, koji je pre dva dana izbacio svoju novu pesmu "Bebo III".

Naime, on je na svom Instagram profilu podelio Anđelin spot, a u opsiu je jasno stavio do znanja koliko je oduševljen mladom takmičarkom.

Screenshot: Instagram/nucciovde

Screenshot: Instagram/nucciovde

 

  • Gori Lori – napisao je Nucci, što je mnoge navelo da pomisle da mu je upravo ova učesnica favorit u regionalnog trci talenata.

Ono što posebno iznenađuje je i to što je ovaj izvođač podelio njen spot nakon samo sat vremena od objavljivanja na Jutjubu, što dodatno pokazuje da redovno prati IDJShow, rad kandidata, a posebno Lores.

Podsećamo, Vranićeva se, nakon glasanja publike u prethodnoj epizodi, trenutno nalazi na čestvrtom mestu IDJ liste i predstavlja ozbiljnog favorita za pobedu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News