Pretraži

„Sa samopouzdanjem uvek imam problem“: Lores iskreno progovorila o svojim nesigurnostima, pa uputila svima važne savete

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
1
Foto:Printscreen/Youtube:IDJVideos.TV

Bivša finalistkinja prve sezone IDJShow-a, Lores otvorila se fanovima, pa priznala da uvek ima problema sa samopouzdanjem.

Bivša učesnica IDJShow-a trudi se da na Instagramu uvek bude iskrena sa svojim fanovima. Otkada se pojavila u prvoj sezoni takmičenja, ona oduševljava fanove i privlači veliku pažnju svojom autentičnošću, ali i iskrenim postupcima, a sada je odgovarala na pitanja pratilaca na Instagramu, pa je otkrila da često ima problema sa samopouzdanjem.

Ja sa samopouzdanjem imam uvek i stalno problema, mislim na to da u svakom danu imam makar po jedan trenutak kada sam u nekoj sferi poljuljana, meni je to okej lično – istakla je ona pa dodala:

– Nije mi bilo okej recimo kada sam pre godinu dana izbegavalo ogledalo po kući, pa se i to reši na neki način, sve je to individualno. Mislim da ne mogu da vam kažem da krenete da trčite, jer možda to nekog ne radi, zato ne pričam o tome šta je meni pomoglo, jer sve što sam kupila od drugih, nije ostavljajlo trag na bolje i za mene – priznala je Lores.

Foto :Instagram printscreen/lorreess

– Ono što sam sigurna da je slučaj sa svakim i što jeste logično, jeste da nađeš svoj kanal. Ali onda moraš malo bolje da se upoznaš sa tom nesigurnom osobom, pa da vidiš šta njoj najviše prija. Ni meni zadovoljnoj sigurno ne prija da umrem u šumi na 25 stepeni, ali ovoj drugoj personi je strava odgovaralo.

Nakon ovoga ona je nastavila da odgovara na pitanja, pa priznala da li za sebe misli da je ispunjena.

– Ne nikako, šta sve čovek treba da prođe da bi shvatio, uvideo da je ispunjen. Mogu da pričam o tome da li sam na primer zadovoljna ili nisam putem kojim idem, ali o ispunjenosti još nije vreme. Skromno moje neko mišljenje recimo.

Foto:Instagram printscreen/lorreess

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz