Pretraži

Lores i Džordži su otkrili da li su očekivali veliki uspeh nakon završetka IDJShow-a (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Nakon završene prve sezone najvećeg muzičkog takmičenja IDJShow, Lores i Džordži postali su zaštitna lica velikih brendova, a za naše kamere su otkrili i da im je vrlo drago zbog toga.

– Saradnja sa Reebook-om je jedna velika stvar, koja je prvo dobra za našu karijeru, dobre su patike, a druga stvar bez patika bi hodali bosi – rekao je Džordži kroz smeh.

Slažem se apsolutno, dodala bih samo da mi je velika čast što sam danas ovde sa svim ovim bitnim ljudima i generalno da nosim ovako kul stvari – dodala je Lores.
 




A onda nas je zanimalo i da li su očekivali da će im se dosta lepih stvari desiti nakon što su se pojavili na muzičkoj sceni.

– Ja svakako da jesam maštala još kada sam bila mala o tome, čak sam i pravila neke fejk scene po kući, zamišljala kako sam na nekim bitnim događajima tako da je meni svakako sve ovo baš baš kul – istakla je ona.

– Meni je super, ja sam se nekada bavio manekenstvom, ja napokon radim i predstavljam brendove u Srbiji u kombinaciji sa muzikom što sam oduvek hteo. A Lores je tek na početku, tek će se čuti njeno ime i stvarno će da izgrmi, i treba neko ko ima takvu harizmu i ima sve predispozicije jedne zvezde. Mislim da se Lores smeši budućnost – rekao je on.

Ceo intervju možete pogledati u novom izdanju emisije IDJHot.
 


 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz