Pretraži

LOKACIJU ĆE KRITI KOLIKO GOD JE MOGUĆE: Rada Manojlović o razlozima povlačenja u ilegalu i kupovini stana

Showbiz
0
Photo: Instagram/radamanojlovic

Rada Manojlović je jedna od retkih javnih ličnosti koje su godinama podstanari i o tome je uvek pričala. Kako je sama isticala, mnogo više je ulagala u karijeru, nego u nekretnine, ali sada je rešila to da promeni.Ona je već napravila velike promene u svom timu, pa je tako dosadašnjeg menadžera otpustila i umesto njega zaposlila svoju sestru, a ubrzo će rešiti i svoje stambeno pitanje.

Kako Kurir saznaje od dobroobaveštenog izvora, pevačica je odlučila da novi stan bude na tajnoj lokaciji, a sve je bliža odluci i da to bude neko mesto van Beograda.

– Na dobrom sam putu da realizujem kupovinu stana i njegovu lokaciju ću kriti koliko god je to moguće, zarad svog mira. Za početak ću malo da se krijem, tako mi je mnogo zanimljivije (smeh). Shvatila sam tokom ove medijske ilegale da sam dosta odmorila dušu i smirila se. I da, neću kupiti stan u Beogradu, makar zasad. Za to što do sada nisam kupila svoj stan neću kriviti nikog drugog, jer prva ja nisam bila neko ko zna s parama. Davala sam 20.000-30.000 evra samo za jedan spot, tako da sam mogla odavno da kupim stan umesto što sam snimila dva-tri spota. Ali dobro, ne žalim se, nekad su se ta ulaganja isplatila, nekad ne. Uglavnom ne možeš da dobiješ ako ne rizikuješ. Ono što je jasna konstatacija jeste da je razlika u prihodima zaista velika u odnosu na raniji period, ali ne bih se više osvrtala na saradnju s bivšim menadžerom i želela bih da to ostavim u prošlosti. Mnogo sam srećna! Nisam osoba koja se kaje, sveti ili izjeda zbog loših odluka. Ne! Na greškama dobro naučim i ne vraćam se ponovo na njih – rekla je ona za Kurir.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz