Pretraži

Marko Miljković otkrio zašto je Luna Đogani s godinama sve lepša: Influenserka ostala bez komentara nakon izjave svog supruga

Showbiz
0
Marko Miljković i Luna Đogani
Photo: Instagram/marko.miljkovic

Naša poznata influenserka Luna Đogani i njen suprug Marko Miljković snimali su live na svom Jutjub kanalu gde su se osvrnuli na svoju novu emisiju, pa je Marko tom prilikom otkrio zašto je Luna s godinama sve lepša i zgodnija.

Poznata influnerka Luna Đogani i njen suprug Marko Miljković privlače veliku pažnju fanova. Oni žive u srećnom braku sa svoje dve ćerke Miom i Lanom, a sa svojim fanovima redovno putem Jutjuba i Instagrama dele trenutke iz svog privatnog života.

Sada su oni snimali live gde su odgovarali na pitanja svojih fanova, a jedno pitanje je svima privuklo veliku pažnju. Naime, jedan pratilac je zapitao kako to da je Luna sa godinama sve lepša i zgodnija, na šta je on odmah odgovorio:

– To je do muža, zamisli da ima nekog muža ono, napravio bi od nje nešto X – našalio se Marko pa upitao Lunu za komentar, a ona je pokušala da izbegne odgovor.

– To je to bebo, koliko si spavala? – rekla je ona obrativši se maloj Lani, pa je Marko nastavio.

– Je li bre, što ne komentarišeš ništa, što ignorišeš moj komentar? – upitao je uz smeh on, na šta je ona samo dodala:

  • Nemam komentar.

– Nemaš nikakav komentar, pa i meni ništa ne fali zato što sam sa tobom, da nisam sa tobom verovatno bih i ja…- rekao je on, na šta ga je Luna samo prekinula upitavši koliko traje live.

Njih dvoje su se konstantno kroz uključenje šalili, a na kraju su fanovi od Lune zatražili da sa pet reči opiše brak sa Markom, na šta je ona kratko dala odgovor:

– Lepo, ludo, nezaboravno, jako, haotično.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz