Pretraži

„LJUPKA I DAVOR SU DIVNI“: Ermina iskreno o učesnicima IDJShow-a, ali i o svom ljubavnom životu

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Kada su najbolji kandidati u pitanju Ermina nam je otkrila da bi ona izdvojila ukupno tri kandidata, odnosno Natalie Balmix, Amnu i Stefana Maljkovića, zato što su svojim dosadašnjim učešćem u takmičenju pokazali da imaju odlične vokalne sposobnosti.



S obzirom da su se glasovno i energetski uklopile, mlada takmičarka bi volela da snimi duet sa Mahrinom, ali za sada nije potvrdila da će se to u skorijoj budućnosti dogoditi.

Pevačica se ne nada pobedi u IDJShow-u jer se trenutno ne nalazi među prvima na tabeli, ali se zato nada da će njena pesma i spot biti vrlo uspešni.

Kada je ljubavni život u pitanju Ermina nije htela mnogo da otkriva šta se tu zbiva.

 – Ljubavni život je za sada super. Dosta ljude to zanima, ja sam srećna i zadovoljna i ne treba to da vas zanima – istakla je Ermina.

Takmičarka ističe da njen IDJCouch Darko Dimitrov je odličan mentor i da im priprema veoma dobre pesme koje će oduševiti publiku.

Najviše vremena provodi sa učesnicima koji žive sa njom u kući, a posebno sa Ljupkom i Davorom.

 – Dosta se družim i slažem sa Ljupkom i Davorom, mnogo su mi dragi i divni su. Kada mi je teško uvek mi priđu i daju mi dobar savet, što veoma cenim – iskreno je odgovorila pevačica.

A šta kaže Ermina o potencijalnim pobednicima po njenom mišljenju, ekspresijama lica koje pravi i nekim takmičarima koji nisu ušli u TOP 12 saznajte u novoj epizodi "One on one".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz