Pretraži

„Ljubavnica sa ljubavnicom“: Kraljica Kamila u društvu žene za koju se spekulisalo da ima aferu sa princom Vilijamom izazvala BES naroda (FOTO)

Showbiz
0

Fotografije sa konjičkog takmičenja kojem su prisustvovali članovi kraljevske porodice uzburkalo je javnost i izazvalo bes fanova princeze Kejt Midlton.

Supruga kralja Čarlsa, kraljica Kamila uslikana je poslednjeg dana konjičkog takmičenja Badminton Horse Trials u društvu dve dame. Radi se naime o popularnoj šminkerki Šarlot Tilberi i markizom Sarom Rouz Hanberi.

Ove fotografije same po sebi ne bi privukle toliko pažnju javnosti da nije tračeva koji su se širili pre samo par meseci.

Credit: Chris Jackson / Avalon / Profimedia

Poznato je da je od početka godine kraljevsku porodicu potresao skandal vezan za Kejt Midlton. Nakon operacije abdomena kojoj se podrvgla, ona se na neko vreme povukla sa svojih dužnosti, a o omiljenoj princezi se neko vreme ništa nije znalo i nije mogla biti viđena nigde u javnosti što je probudilo zabrinutost naroda.

Oni su zahtevali oglašavanja palate ili same princeze, te su ubrzo krenule da kolaju i razne teorije zavere, a u epicentru jedne od njih se našla upravo Rouz Hanberi.

Ona je proglašena za ljubavnicu princa Vilijama i navedena kao jedan od razlog zašto se Kejt ne pojavljuje, uz tvrdnje da je princeza zbog nje doživela nervni slom, pobegla iz palate, tražila razvod…

Voditelj kasnonoćnog šoua Stiven Kolber je spomenuo Rouz u šali o princu od Velsa.

„Bojim se da imam neke zabrinjavajuće vesti o engleskoj kraljevskoj porodici,“ rekao je Kolber tokom epizode The Late Show With Stephen Colbert. „Internet detektivi nagađaju da Kejtino odsustvo može biti povezano sa njenim mužem, i budućim kraljem Engleske, Vilijamom, koji ima aferu.“ Voditelj je potom bio „spreman da otkrije sve,“ uvodeći markizu u priču.

„Mislim da svi znamo ko je navodno druga žena – markiza od Čolmondelija,” rekao je. „Sada, postoje glasine o aferi između Vilijama i nje još od 2019. Prema tabloidima, tada, kada ga je Kejt navodno suočila sa tim, on se ‘nasmijao, rekavši da nema ništa u tome.’ Aha, uvek dobar odgovor kada vas žena optuži za varanje“, našalio se Kolber.

Nekoliko dana kasnije, advokat Hanberijeve je izdao saopštenje za Business Insider, negirajući navodnu neveru.„Glasine su potpuno netačne,” napisali su advokati tada.

Nakon što se krajem marta Kejt Midlton oglasila uz šokantnu poruku da boluje od raka, voditelj i komičar se izvinio zbog neprimerenih šala na račun porodice koja u tom trenutku prolazi kroz težak period.

„Postoji standard kojem pokušavam da se pridržavam, a to je da se ne šalim na račun tuđe tragedije,“ rekao je Kolber. „Previše nas zna da je svaka dijagnoza raka bilo koje vrste užasna za pacijenta i za porodicu.“ Zaključio je: „Iako im to sigurno nije potrebno od mene, ja i svi ovde u The Late Show, želimo da uputimo naše najbolje želje i iskrene nade da će njen oporavak biti brz i potpun.“

Ipak, fanovima britanske porodice nije promaklo da se Rouz Hanberi nakon spekulacija o aferi povukla iz javnosti, te nije mogla biti viđena na javnim događajima povezanim sa kraljevskom porodicom.

Markiza je po svemu sudeći odlučila da se vrati svojim obavezama, a na pomenutoj trci je bila vidno prisna sa kraljicom Kamilom. Hanberi se odlučila za tamnoplavi sako na događaju, usklađujući se sa kraljicom, koja je takođe nosila plavu haljinu.

Međutim, nakon njihovog pojavljivanja usledila je lavina negativnih komentara, pa je očigledno da ni Kamila, ali ni Rouz nisu miljenice naroda.

„Ljubavnica sa ljubavnicom“, „Kraljevska porodica još jednom pokazala koliko ne mari za zakonite žene budućih kraljeva“, „Dok princeza leži bolesna, iza njenih leđa se kuje zavera“, „Rouz i Kamila nikada neće biti naše kraljice“, samo su neki od komentara koji su aludirali na aferu Kamile i Čarlsa za vreme trajanja njegovog braka sa pokojnom princezom Dajanom, koja je bila jedna od najomiljenijih ličnosti u istoriji britanske kraljevske porodice, a sličnu popularnost danas uživa i princeza Kejt.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz