Pretraži

DEJVID BEKAM RAZOTKRIVEN?! Progovorila ljubavnica slavnog fudbalera i iznela NEPOZNATE detalje o njihovom odnosu

Showbiz
1
Foto:Printscreen/Instagram:davidbecham
Foto:Printscreen/Instagram:davidbecham

Svima je poznata afera bivšeg fudbalera Dejvida Bekama sa Rebekom Los, a sada je žena sa kojom je Bekam prevario prelepu Viktoriju prvi put javno progovorila!

Kako je nedavno izašao Netfliksov dokumentarac o Bekamovima, javnost je postala opsednuta njihovim privatnim životom, a ono što možda najviše intrigira i zanima sve, jeste afera koju je Bekam, kako se navodi, imao sa njegovom tadašnjom asistentkinjom Rebekom Ros. Taj događaj se odvio 2004. godine u Španiji, ali očigledno je da i dalje i te kako intrigira javnost.

Bekam je, naravno, negirao sve, a Viktorija ga je podržala, a u dokumentarcu je navela kako je to bio najteži period njenog života.

Nakon izlaska dokumentarca društvene mreže „poznate ljubavnice“ su postale preplavljene negativnim komentarima, a neki od komentara su glasili: „Uživaj u svojih pet minuta slave koje si očajnički tražila“, „Nebitna si, skloni se“, „Uništila si nečiji dom“, „Dobiješ ono što zaslužuješ kada si ljubavnica“, .

Dejvid Viktorija Bekam
Foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svi ovi komentari su očigledno naljutili Rebeku, koja je inače sada instruktorka joge, udata i ima dva sina, pa je u jutarnjem programu „Good Morning Britain“ progovorila o tome:

– Najviše bih volela da ne moram više da pričam o tome. Ostavila sam to to u prošlosti. Nastavila sam dalje sa svojim životom. Kada je izašao dokumentarac i kad se desilo sve što se desilo posle toga, pokušavala da ignorišem situaciju i da gledam na sebe i svoj život. Međutim, jako mi je smetalo, naročito njegov ugao priče, njegov narativ i kako je čitava priča bila obmanjujuća za javnost. Ispalo je da sam ja loša osoba. Naravno da sam i ja kriva, za tango je potrebno dvoje. Nije krivica samo njegova, već smo oboje krivi. On nikad nije porekao da je imao aferu, rekao je da su moje optužbe smešne, to nije poricanje. Tu reč savetuju advokati da bi se onaj ko se brani skrenuo pažnju sa onoga što je istina – rekla je Rebeka.

Zaista, u dokumentarcu Bekam nikada nije priznao nikakvu krivicu, ali je je izjavio da su mu ti dani teško padali.

Podsetimo se , Rebeka je nedavno u intevjuu za „Daily Mail“ priznala da je bila Bekamova ljubavnica, i da joj je muka jer on pravi žrtvu od sebe.

– U dokumentarcu, Bekam samo priča „jadan ja“. Nije preuzeo odgovornost, može da priča šta hoće i jasno mi je da čuva svoju reputaciju, ali sada on ispada žrtva, a ja lažov. Sugeriše da je Viktorija Bekam ispaštala samo zbog mene – rekla je Rebeka.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz