Pretraži

LJUBAVNI ŽIVOT DŽEJSONA STEJTAMA: Danas ljubi 20 godina mlađu manekenku, a bivša ga prozvala da je “svinja” i da je švorc

Showbiz
0
Foto: BDC Images / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Stejtam je svojevremeno bio u vezi sa glumicom i modelom Keli Bruk. Zajedno su proveli sedam godina, a čak su se i verili. Međutim, usledio je buran raskid.

Drama Džejsona Stejtama i Keli Bruk

Keli i Džejson Stejtam zajedno su bili u periodu od 1997. do 2004. godine, a ona nakon raskida nije imala baš lepe reči za njega. Štaviše, sve muškarce je nazvala "svinjama", što se odnosilo i na Stejtama. I ne samo da ga je nazvala pogrdnim imenom, već je otkrila i kako on u vreme dok su se zabavljali nije imao novca, te da njegova prosidba nije bila romantična, kao ni "prosidba nijednog drugog muškarca sa kojim je bila".

Nakon raskida svako je krenuo svojim putem, a onda je u jednom trenutku Džejson ponovo pozvao Keli, nakon njenog raskida sa Danijem Ćiprijanijem. Tada joj je rekao da je i dalje voli, a onda mu je odgovorila isto.

Međutim, Keli je već sutradan saznala da ju je Stejtam nazvao nakon što je i sam raskinuo sa tadašnjom devojkom, te je shvatila da mu je verovatno bila potrebna samo uteha. Posle ovog saznanja ponovo je uputila salvu uvredljivih reči na njegov račun.

Brukova je kasnije priznala u autobiografiji da je tukla svoje bivše momke, tačnije i Ćiprijanija i Stejtama. Otkrila je da ih je "u naletu besa udarala u lice", a ovo njeno priznanje izazvalo je burne reakcije, te su mnogi govorili kako je Keli "nasilnica", te da je zlostavljala svoje muškarce.

Nakon Keli, Stejtam je bio u vezi sa glumicom i pevačicom australijsko-britanskog porekla Sofi Monk. Sa njom je u ljubavi bio od 2005. do 2006. godine, a mesec dana nakon raskida uplovio je u vezu sa Aleks Zosman koja je trajala do 2010. godine.

Ljubav sa 20 godina mlađom Rouzi

Na snimanju filma "Transformersi" 2010. godine upoznao je manekenku Rouzi Hantington-Vajtli i ubrzo su uplovili u romansu. U početku su ljubav krili od javnosti, a više puta su raskidali i mirii se.

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Mnogi su govorili da njihova veza neće opstati zbog razlike u godinama budući da je Džejson 20 godina stariji od Rouzi. Ipak, oni su više puta naglasili da su za njih godine samo broj te da ne pridaju značaja takvim stvarima.

Verili su se na odmoru na Tajlandu 2016. godine, ali do danas se nisu venčali i stava su da je to "samo formalnost", te da je ljubav iznad svega.

Džejson Stejtam i Rouzi Hantington-Vajtli imaju dvoje dece i često se zajedno pojavljuju na važnim događajima, ne krijući to koliko se vole i koliko im je lepo kada su zajedno.

Pored godina, ono što mnogi takođe primećuju kada su njih dvoje u pitanju jeste razlika u visini. Naime, Rouzi je visoka 175 centimetara, dok je Stejtam od nje viši tek tri centimetra. Kako na javnim događajima ona voli da nosi štikle, često deluje dosta viša od njega, što je predmet komentara, ali njima ni to ne smeta, već samo uživaju u svojoj ljubavi i sreći.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz