Pretraži

LJUBAVNE DRAME U SVETU POZNATIH: Ove pevačice bile su sa ISTIM momcima! 

Showbiz
0
ivana boom nikolić
Screenshot: Instagram/ivana_boom_nikolic

Ljubavne priče ali i raskide javnih ličnosti mediji pomno prate, a u nekoliko situacija se dogodilo da budu čak i sa istom osobom, što je izazvalo posebnu pažnju javnosti. 




O tome se često piše u medijima, a društvene mreže su pune teorija zavere o tome kako se sada osećaju sadašnja i bivša devojka, dok glavni akteri uglavnom ništa ne govore o tome. 

U najnovijem izdanju emisije IDJMash predstavljamo neke od ljubavnih trouglova koji su privukli najviše pažnje u medijima. 

Photo: Instagram/selenagomez

Photo: Instagram/selenagomez



Ljubavni život Selene Gomez često je bio tema medija, ali i društvenih mreža, posebno kada se tome dodaju i sadašnje devojke njenih bivših momaka. Jedna od njenih najvećih ljubavi, Džastin Biber, nekoliko meseci nakon njihovog raskida oženio se poznatom manekenkom Hejli Biber,  a ona je nakon toga pokušao da potraži sreću sa Weekend-om, koji je ujedno i bivši dečko Bele Hadid. Fanovima ovih devojaka cela ova priča deluje kao španska serija čije nastavke pomno pratimo, budući da one iznova i iznova dolaze u neke sukobe na društvenim mrežama.

Screenshot: Youtube/Harry Styles

Screenshot: Youtube/Harry Styles



Hari Stajls jedan je od trenutno najpopularnijih holivudskih zavodnika, a priča se da je glumica Olivija Vajld čak ostavila muža i decu zbog njega. Ova veza je kratko trajala, a nakon nje usledila je romansa sa Tejlor Svift koja je privukla najveću pažnju javnosti. Iako su kratko bili zajedno, nakon ove veze dobio je pesmu koju mu je posvetila Tejlor, a Hari je potom uplovio u vezu sa Kendal Džener. Kako su mediji pisali, Hari je toliko bio zaljubljen u nju da joj je posvetio nekoliko pesama. Delovalo je kao da je između njegovih bivših devojaka sve u redu budući da je Kendal bila na jednom od koncerata Tejlor Svift, međutim ubrzo nakon toga je izbio rat na društvenim mrežama kada su mnogi primetili da odnos između njih dve uopšte nije kako treba. Ipak, ovim povodom niko od aktera nije se oglašavao, iako se često vide komentari netrpeljivosti između Kendal i Tejlor. 

Screenshot: Instagram/ivana_boom_nikolic

Screenshot: Instagram/ivana_boom_nikolic



Ozbiljna prašina se podigla i na našoj estradi kada se saznalo da je bivša članica grupe Hurricane Ivana Nikolić navodno u vezi sa bivšim dečkom Sandre Afrike, fudbalerom Vladimirom Volkovim. Ipak, Ivana je ove navode nekoliko puta demantovala, tvrdeći da su samo poznanici, da imaju zajedničke prijatelje i da su se nekoliko puta našli u zajedničkom društvu. Ipak, Sandra nije ostala imuna na ove navode, s obzirom na to da je dala izjavu kako misli da je Ivana u vezi sa nekim starijim muškarcem, te da ovu priču smatra marketinškim trikom i da nikako na ovaj način ne bi trebalo da se gradi karijera. 

Screenshot: Instagram/sergejpajic

Screenshot: Instagram/sergejpajic



Sergej Pajić je sve šokirao kada je dao izjavu da je bio sa čak tri devojke sa naše javne scene. U pitanju su Ema Radujko, Sanja Vučić i Ana Korać. Ova njegova izjava izazvala je veliku pažnju javnosti, međutim nijedna od pomenutih devojaka nije se oglašavala ovim povodom. Nakon raskida sa Uki Q mnogi su primetili kako Sergej ostavlja komentare Emi Radujko, a za naše kamere izjavio je da je Sanja Vučić baš njegov tip devojke. Međutim, mnoge je iznenadilo kada je na taj spisak dodao i Anu Korać. On je rekao kako su bili navodi u medijima da je bio sa njih tri, ali on na to nije reagovao jer je, kako je istakao, to bila istina. 

Screenshot: Instagram/barbiafrika

Screenshot: Instagram/barbiafrika



Poznata tiktokerka Barbi Afrika bila je u vezi sa Davidom Radosavljevićem, koji je  nakon raskida uplovio u novu romansu i to sa još jednom poznatom damom sa estradne scene. U pitanju je Jovana Radić, nova članica grupe Hurricane. Njih dvoje ne pričaju mnogo o svom privatnom životu i ne dele fotografije putem društvenih mreža, s obzirom na to da su više puta isticali da se oboje bave javnim poslom, te da vrlo dobro znaju kako da sačuvaju svoju privatnost. Barbi Afrika na ovu vezu nikada nije reagovala javno, kao ni Jovana, a deluje kao da su njih dve u dobrim odnosima – bar po onome što se vidi na društvenim mrežama i piše u medijima. 

 

Celu emisiju IDJMash pogledajte u nastavku: 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz