Pretraži

LILA SUZE NA CEREMONIJI: Dženifer Lopez dobila nagradu i održala veoma emotivan govor (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/E! Red Carpet & Award Shows

Svetski popularna pevačica dobila je nagradu "Ikona 2020. godine", a kada je izašla na binu da preuzme laskavo priznanje zaplakala je pred svima.

Dženifer nije mogla da se suzdrži kada je ugledala svoju decu, koja su prisustvovala svečanoj ceremoniji.– Ova godina je bila sjajna. Pokazala nam je šta je važno, a šta ne. A mene je ojačalo ono što je najvažnije – ljudi, svi mi zajedno. Treba da pomažemo jedni drugima, volimo se, budemo ljubazni jedni prema drugima. I važnost te veze, tog ljudskog dodira. Shvatila sam da tome težim u svemu što radim. Da dodirnem ljude, da doprem do njih. Želim da nadahnem devojčice svih uzrasta i svih boja, širom sveta, da znate da možete da radite šta god želite, koliko god želite i da budete ponosne na to ko ste, bez obzira odakle dolazite. Želim da znate da su vaši snovi ograničeni samo vašom maštom, odlučnošću i spremnošću da se nikad ne predate. Ako sam vas dirnula na bilo koji način, onda je ovo najveća nagrada koju sam ikada mogla da dobijem – rekla je Dženifer na bini.

Osim Dženifer Lopez, nagrade su dobili Vil Smit – za mušku filmsku zvezdu, Kloi Kardašijan – za rijaliti zvezdu godine, Džastin Biber – za muškog izvođača godine i Ariana Grande koja je uzela čak dve nagrade – za ženskog izvođača godine, kao i nagradu u kategoriji "Social Celebrity".

Inače, dodela je emotivana uživo iz Barker Hangara u Santa Moniki, u Kaliforniji, a voditeljka je bila pevačica Demi Lovato. Emisija je bila na TV kanalu E!, koji je odao počast mnogim imenima iz sveta šou biznisa.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz