Pretraži

LILA SUZE NA CEREMONIJI: Dženifer Lopez dobila nagradu i održala veoma emotivan govor (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/E! Red Carpet & Award Shows

Svetski popularna pevačica dobila je nagradu "Ikona 2020. godine", a kada je izašla na binu da preuzme laskavo priznanje zaplakala je pred svima.

Dženifer nije mogla da se suzdrži kada je ugledala svoju decu, koja su prisustvovala svečanoj ceremoniji.



– Ova godina je bila sjajna. Pokazala nam je šta je važno, a šta ne. A mene je ojačalo ono što je najvažnije – ljudi, svi mi zajedno. Treba da pomažemo jedni drugima, volimo se, budemo ljubazni jedni prema drugima. I važnost te veze, tog ljudskog dodira. Shvatila sam da tome težim u svemu što radim. Da dodirnem ljude, da doprem do njih. Želim da nadahnem devojčice svih uzrasta i svih boja, širom sveta, da znate da možete da radite šta god želite, koliko god želite i da budete ponosne na to ko ste, bez obzira odakle dolazite. Želim da znate da su vaši snovi ograničeni samo vašom maštom, odlučnošću i spremnošću da se nikad ne predate. Ako sam vas dirnula na bilo koji način, onda je ovo najveća nagrada koju sam ikada mogla da dobijem – rekla je Dženifer na bini.

Osim Dženifer Lopez, nagrade su dobili Vil Smit – za mušku filmsku zvezdu, Kloi Kardašijan – za rijaliti zvezdu godine, Džastin Biber – za muškog izvođača godine i Ariana Grande koja je uzela čak dve nagrade – za ženskog izvođača godine, kao i nagradu u kategoriji "Social Celebrity".

Inače, dodela je emotivana uživo iz Barker Hangara u Santa Moniki, u Kaliforniji, a voditeljka je bila pevačica Demi Lovato. Emisija je bila na TV kanalu E!, koji je odao počast mnogim imenima iz sveta šou biznisa.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz