Pretraži

Lik Zverke biće izbačen iz svih scena u nastavku serije „Seks i grad“?

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/mosse matters

Kako su preneli američki mediji, scena između Zverke i lika Sare Džesike Parker, Keri Bredšo u seriji "I tek tako" izostavljena iz epizode ​​koja bi trebalo da bude objavljena 3. februara.

*Spojleri za prvu i poslednju epizodu "I tek tako"

U prvoj epizodi nastavka Notov lik je šokantno ubijen, kada je gospodin Big, odnosno Zverka, doživeo srčani udar nakon vožnje biciklom.



U to vreme, izvršni producent emisije Majkl Patrik King rekao je da je ta odluka "odlična za Keriin lik", čija je romansa sa Zverkom bila glavna tačka zapleta u originalnoj humorističko-dramskoj seriji.

Vest da je poslednja scena Zverke u ovom nastavku ukinuta usledila je nedeljama nakon što su četiri žene optužile Nota za seksualni napad.

Prema najavama, u poslednjoj epizodi Keri putuje do mosta Pont des Arts u Parizu da bi rasula pepeo preminulog Zverke u reku Senu. Ova scena je navodno trebalo da uključuje fantastičnu sekvencu između čuvenog filmskog para, ali, prema pisanju medija, kreativni tim emisije na kraju je odlučio da pojavljivanje Zverke uopšte nije presudno za scenu, te da ga u istoj neće ni biti.

Podsećamo, u decembru su četiri žene optužile glumca Krisa Nota za seksualni napad, uključujući i silovanje.

U izjavi za medije, glumac je negirao optužbe protiv sebe, nazivajući ih "kategorički lažnim".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz