Pretraži

„LETO ZVANIČNO MOŽE DA POČNE“: Relja Popović oduševio publiku novom pesmom

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/MADE IN BLKN

Naime, Relja je već neko vreme najavljivao nove pesme, koje je publika sa nestrpljenjem očekivala a on je sada rešio i da ih obraduje, te je objavio numeru "Fatalna".



Numera je i pre izbacivanja postala pravi hit na platformi Tiktok, gde je Relja prethodno podelio delić pesme, uz čiji sound su se snimali njegovi mnogobrojni fanovi ali i kolege sa muzičke scene.

Pesma se nalazi na Made In Blkn Jutjub kanalu, a za samo sat vremena od objavljivanja preslušana je gotovo 20.000 puta, dok se ispod videa mogu pročitati samo pozitivni komentari:

  • Bravo kralju! Relja je višestruk i neverovatan umetnik! Predobra je pesma, leto zvanično može da počne! Kida pesma. Kad vozi od prvog slušanja, znači da će voziti uvek – samo su neke od pohvala koje je dobio.

Takođe, ono što je mnoge iznenadilo je i to što se sa Reljom u spotu pojavljuje devojka sa kojom je za potrebe ovog projekta razmenio poljupce. Međutim, s obzirom na to da je Popović po profesiji glumac, ovo je bio samo jedan poslovni zadatak, a pokazao je da se odliučno snalazi u tome.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz