Pretraži

„LEPO JE KAD ZNAŠ DA SI DOVOLJAN SAM SEBI“: Lejdi Gaga priznala da je najsrećnija kada je sama

Showbiz
0
Photo: Instagram/ladygaga

Gaga je osvojila svet svojim numerama, ali i ulogama u filmovima "A star is born" i "House of Gucci".Ona će uskoro još jedom biti a filmskom platnu, jer, kako je otkriveo, igraće u nastavku "Džokera" gde će tumačiti lik Harli Kvin.

Ona je sada progovorila o popularnosti koju je stekla, a tom prilikom je istakla da iako joj to prija, ona ipak najviše voli samoću.

Photo: Instagram/ladygaga

Photo: Instagram/ladygaga

 

  • Stvarno je lepo kada imaš vremena da budeš sam, da budeš ekspanzivan i znaš da si dovoljan sam sebi. Volela bih da sam to znala kada sam bila mlađa. Tada sam puno vremena provodila sama pišući pesme, ali što sam postajala uspešnija, to sam više osećala da drugi ljudi treba da mi kažu kako sam odlična – priznala je Gaga za magazin Wallpaper.

Ona se potom osvrnula na činjenicu da nije sve u slavi i bogatstvu.

  • Proputovala sam svet i videla najsrećnije ljude u najsiromašnijim delovima sveta. U najbogatijim domovima susrećem najtužnije i najdepresivnije ljude. Svojim albumom „Joanne” želela sam da podsetim ceo svet i svoje fanove da su najvažnije stvari ljubav i dobrota. Ljubaznost je ono što će stvoriti harmoniju, a ne slava – zaključila je Lejdi Gaga.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz