Pretraži

LEONARDO DIKAPRIO U PROVODU SA LEPOTICOM: Večiti zavodnik ima novu devojku?

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/finisher489

Nakon raskida petogodišnje veze sa modelom Kamilom Moron i glasina da je sa poznatom manekenkom Điđi Hadid, Leonardo je uhvaćen u Parizu sa poznatom voditeljkom Majom Džamom.



Maja Džama je 28-godišnja britanska lepotica koja vodi popularni rijaliti šou "Ljubavno ostrvo". Poznata je po vezi sa reperom Stormzijem, a prošle godine raskinula je veridbu sa australijskim košarkašem Benom Sajmonsom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maya Jama (@mayajama)

Leonardo i Maja su prvi put viđeni u izlasku u februaru u Londonu, zatim su viđeni prošlog meseca u Njujorku. Planiraju da provode što više vremena zajedno u budućnosti.

Prema izvorima Leo je Maji kao znak pažnje slao ruže.

  • Maja i Leo su u kontaktu i bili su na nizu sastanaka. Oboje su nedavno izašli iz dugih veza, tako da nijedno od njih ne žuri ni sa čim – zabavljaju se i videće kako će to ići. Oni žive u različitim zemljama i Maja je već imala vezu na daljinu i zna da je to teško, tako da rešavaju stvari dan po dan. Leo joj se svakako udvarao, voli da provodi vreme s njom – rekao je izvor blizak paru.

Kada su prethodne Leonardove veze u pitanju, po društvenim mrežama se raširila vest da postoji takozvani "klub 25". Naime, uočen je šablon po kom nijedna glumčeva devojka nije imala više od 25 godina, a kada bi ih napunila, veza bi iznenada bila završena. Izgleda da je glumac rešio da prekine ovaj niz s obzirom na to da lepa Maja ima 28 godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maya Jama (@mayajama)

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz