Pretraži

Leonarda Dikaprija uhodila srpska manekenka! Proslavljeni top model iznela detalje upoznavanja sa glumcem, pa otkrila zašto mu se Srbija GADI

Showbiz
0
Foto: John Salangsang / AFP / Profimedia

Holivudski glumac Leonardo Dikaprio pored svojih legendarnih glumačkih uloga, neretko veliku pažnju privlači i svojim ljubavnim životom.

Poznato je da je tokom godina, popularni zavodnik bio u vezi sa brojnim manekenkama i glumicama, a njega prati i „reputacija“ da voli njegove devojke što mlađe, te su mnogi primetili da Leonardo ostavlja devojke čim napune 25 godina, zbog čega je glumac postao predmet brojnih šala.

Iako je tokom godina bio sa brojnim top modelima, jedna priča nedavno je zaintrigirala sve, a radi se o tome da se jedna srpska manekenka toliko nabacila Dikapriju da mu je „zgadila“ našu zemlju.

Ovo je u jednom podkastu ispričala naša manekenka Helen Babić, koja je danas jedna od traženijih manekenki u inostranstvu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Helen Babic (@helen_babic)

„Postoji jedna naša poznata manekenka koja je obrukala vašu profesiju“, rekla je voditeljka „Bolja podkasta“, Olja Crnogorac, na šta se Helen nadovezala i ispričala kompletnu priču o holivudskom glumcu i poznanstvu sa njim.

„Modeling svet je zaista dobar što se tiče kontakata, što se tiče putovanja, shvatiš da je to jedan dobar poziv jer si u gradovima gde se sve dešava. Kao mladoj, lepoj ženi sva vrata su ti otvorena. Imala sam super priliku da preko ljudi koji su radili na filmu „Vuk sa Vol Strita“, upoznam celu ekipu u Parizu. Tako da sam tada i upoznala Leonarda Dikaprija. Tada shvatiš da su sve zvezde kao i svi obični ljudi. I njemu je previše svega, snimanja, ljudi. Njega mrzi što je došao, mrzi ga što sedi u Parizu. Upoznala sam ga kao čoveka smorenog od svega, koga niko i ništa ne zanima“, započela je priču Helen, a potom otkrila kakva je bila reakcija poznatog glumca kada je otkrila da je poreklom iz Srbije.

„Posle nekog vremena imali smo priliku da večeramo za istim stolom, postavio mi je pitanje odakle sam, rekla sam mu, on se namrštio i prokomentarisao da smo teški, ja sam ga pitala što misli tako, jer mi nije bilo jasno da neko izrazi tako polu gađenje, polu mrštenje. Bila je tvrda reakcija na to odakle sam. On je rekao da je upoznao jednu devojku, njega je jurio niz devojaka i onda sam između ostalog saznala da je jedan devojka njega jurila bukvalno od kluba do kluba. Gde je taj čovek, ona ide tamo, trudila se da ga nađe. Uhodila ga je, jurila i kada mi je pokazao njenu sliku shvatila da on zbog jedne osobe generalizuje našu državu“, ispričala je manekenka.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz