Pretraži

„On je jedini i pravi“: Nakon venčanja u močvari, Lana Del Rej PRVI PUT prokomentarisala novog supruga i njihov odnos

Showbiz
0

Lana Del Rej je svog novog supruga, vodiča tura sa aligatorima Džeremi Dufren, opisala kao „jedinog i pravog“ nakon njihovog venčanja.

Pevačica je podelila ovaj slatki komentar putem Instagrama u sredu reagujući na obožavaoca koji je objavio video na kojem su Lana i njen novi suprug viđeni zajedno.

Nakon što je prokomentarisala veliko interesovanje javnosti za njeno nedavno venčanje i vezu, Lana je pohvalila svog partnera u komentarima.

„Uz sve to, Džeremi je jedini i pravi,“ napisala je. „I predivan je. I veoma smo srećni.“ Komentari su usledili manje od nedelju dana nakon što se par navodno venčao u Des Alemandesu, Luizijana, u četvrtak, 26. septembra.

Fotografije i video snimci koje je objavio DailyMail.com prošle nedelje prikazuju pevačicu u dugoj beloj venčanici dok ide ka oltaru.

Prema navodima, zvezdu hita „Summertime Sadness“ do oltara je otpratio njen otac, Robert Grant. Ceremonija se održala u istom zalivu u kojem Dufren vodi svoje ture sa aligatorima.

Credit: Corndog Kyle / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pored njenog oca, ceremoniji su prisustvovali i Lanina majka Patriša En Hil, sestra Karolina Grant i brat Čarli Hil-Grant.

Iako su Lana i njen novi izabranik bili prilično diskretni u vezi sa njihovom vezom, pevačica je objavila fotografije sa Džefrijem snimljene još 2019. godine.

Nije poznato kada su tačno njih dvoje počeli da se zabavljaju, ali prvi put su javno viđeni zajedno u septembru kada su prisustvovali venčanju Karen Elson u Electric Lady Studios u Njujorku.

Nakon što su se pojavili izveštaji o venčanju, Džeremijeva bivša verenica, Keli Velš, izrazila je svoje iznenađenje u intervjuu za Daily Mail.

„U šoku sam jer smo bili vereni 12 godina, a on se oženio nakon mesec dana,“ rekla je za medije u subotu, 28. septembra. „Ali srećna sam zbog njega. On je vrlo zaštitnički nastrojen, vredan, pravi muškarac. Trebalo mu je da izađe iz svoje zone komfora. Navikao je na život u zalivu i u močvari. Zaslužio je ovaj blagoslov.“

Pre veze sa sadašnjim suprugom, Lana Del Rej bila je povezana sa Berijem-Džejmsom O’Nilom, Frančeskom Karozinijem, G-Eazyjem, Šonom Larkinom i Klejtonom Džonsonom.

Pevačica je takođe u prošlim intervjuima otvoreno govorila o svojim pogledima na veze, otkrivajući da uživa u romantičnim odnosima sa „intenzivnom“ dinamikom.

„Bilo je prelepo, ali zbunjujuće jer se stvari ne završavaju na tradicionalan način,“ rekla je za Rolling Stone u julu 2014. godine. „Nemate tu tradicionalnu vezu gde izlazite sa parovima noću ili radite normalne stvari. Više je to produžetak kreativnog procesa. Događaju se važni događaji ili velike avanture, ili velike svađe. Tako je inspirativno, i nije prizemljeno, ali to je ono što mi treba da nastavim dalje.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz