Pretraži

Lana Del Rej isprozivala Bijonse, Cardi B i Arianu Grande, fanovi joj poručili da je jadna, evo zbog čega (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Lana Del Rey

Između ostalog, Lana je spomenula i Bijonse, Cardi B, Arianu Grande i Niki Minaž.

  • Sad kada su Doja Cat, Ariana, Kamila, Cardi B, Kelani, Niki Minaž i Bijonse imale hitove na broju jedan u kojima su pevale kako su seksi, kako ne nose odeću, o j****u i varanju, mogu li se ja, molim vas, vratiti svom pevanju o tome kako se dobro osećam u svom telu, kako se osećam lepo kada sam zaljubljena, čak i kad veza nije savršena, ili o plesanju za novac ili o bilo čemu drugome što želim a da ne budem razapeta ili da me se ne optužuje da zlostavljanje predstavljam kao nešto glamurozno? – započela je.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey) on May 10, 2020 at 2:46pm PDT

Ona je ovom porukom želela da odbrani svoju muziku te je napisala da ne razume zbog čega je ljudi napadaju da zbog stihova. Dodala je i da ona peva o stvarnosti, kao i da žene treba da pevaju o trenucima kada su slabe.

  • U feminizmu mora da postoji mesto i za žene koje izgledaju i ponašaju se poput mene. One žene koje kažu 'ne', ali muškarci čuju 'da'. One žene koje se nemilosrdno gaze jer su autentične i osetljive – napisala je.

Njena objava se nije dopala nekim fanovima koji su joj poručili da ne bi trebalo da omalovažava koleginice u pokušaju da obrani sebe.

"Ovo što si napisala zaista je jadno", "Nisi jedina koju kritikuju. I Bijonse je na udaru kritika zbog svega što napravi", "Daj, odrasti", pisali su joj u komentarima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey) on May 21, 2020 at 12:26am PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz