Pretraži

Lady Gaga i Madonna su se pomirile nakon deset godina a evo šta je bio glavni razlog njihove svađe! (FOTO)

Showbiz
0
Photo:Instagram/Madonna/LadyGaga

Ne, oči vas ne varaju! Madonna i Lady Gaga u zagrljaju! Dve velike pop zvezde su rešile da zakopaju "ratne sekire" i pokažu svima da je vreme za mir u svetu! 
 

——————– Sponsored ——————–

 

Susret dve muzičke zvezde i modne ikone dogodio se na "Vanity Fair" žurci koja se organizuje tradicionalno, nakon dodele Oskara.

Po rečima onih koji su bili prisutni kada se ovaj susret dogodio, isti opisuju kao: Čudan ali ujedno i jako emotivan i bitan za pop kulturu!

 

Madonna je bila ta koja je prva prišla Gagi i čestitala joj na osvojenom oskaru za najbolju pesmu, nakon toga pevačice su proćaskale nasamo a potom izašle u susret fotografima i ispozirale zajedno. 

Podsećanja radi animozitet između dive mlađe i dive starije generacije nastao je kada je Gaga osvojila muzičko tržište pesmom "Born this way" koja je Madonnu podsetila na njen veliki hit "Express Yourself".

Madonna je od tog trenutka koristila svaku priliku koja joj se ukazala da javno prozove mlađu koleginicu i stavi joj do znanja da je njena kopija. 


Ono najlepše u čitavoj priči je činjenica da su i jedna i druga shvatile koliko su zajedno učinile za muzičku industriju i da nema prostora za međusobnu netrpeljivost. 

Madonna je njihovu zajedničku fotografiju okačila na Instagram uz komentar: Ne kačite se sa Italijankama!
Ispod fotografije su osvanuli brojni komentari, a većina je pevačicama predlagala duet. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz