Pretraži

Ksenija Knežević proslavila rođendan: Prijatelji joj priredili iznenađenje u ponoć, a evo koje kolege su joj čestitale

Showbiz
0
Photo: Instagram/ksenia.knezevic

Naša popularna pevačica Ksenija Knežević proslavila je svoj 28 rođendan, a njeni najbliži prijatelji ovim povodom priredili su joj veliko iznenađenje.

Iako je veoma uspešna u svom poslu i česta je tema domaćih medija, Ksenija momente iz svog pivatnog života retko deli sa fanovima. Ipak, ponekad detalji isplivaju sami od sebe, a tako je bilo i ovog puta kada su društvene mreže njenih prijatelja i kolega preplavile objave sa proslave Ksenijinog 28. rođendana.

Po snimcima koji su osvanuli na Instagarmu može se zaključiti da je rođendan proslavila u jednom restoranu na Kopaoniku, a tačno u ponoć konobar joj je doneo tortu sa prskalicama, dok su joj prijatelji pevali rođendansku pesmu.

Foto: Instagram printscreen/ksenia.knezevic

Rođendan joj je odmah čestitala i njena koleginica i prijateljica Sanja Vučić, sa kojom je Ksenija zajedno bila deo grupe „Hurricane“. Ona je na svom Instagram profilu postavila Ksenijinu fotografiju dok je bila dete i poželela joj srećan rođendan!

Foto: Instagram printscreen/ksenia.knezevic

Ono što su mnogi primetili jeste da se na objavljenim fotografijama nije bio Ksenijin dugogodišnji dečko Nikola, međutim, s obzirom na to da vezu ne želi da eksponira javno, fanovi pretpostavljaju da je samo vešto izbegao kamere, te da je to razlog zbog čega nije primećen na objavama sa proslave. Ipak, pevačica je nedavno otkrila da je on čovek njenog života, ali da još uvek ne razmišlja o udaji i da pušta sve da ide svojim tokom.

– Ne znam, nekako mi je glupo što me stalno pitaju za tu svadu. Ja sam samo pomenula da sam u dugoj vezi, kako to već ide. Neko prvo čučne, da ti prsten, pa ti kažeš „da“. A to se nije desilo, tako da ja sigurno ne mogu ništa da kažem, ko zna šta život nosi – rekla je ona za „Pink“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz