Pretraži

„KRIVO MI JE, BILA MI JE KEC U RUKAVU“: Breskvica o numeri koja je procurila u javnost (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Anđela je najpre objasnila šta se dešavalo neposredno pre nego što je pesma završila na društvenim mrežama i ko je "krivac" za to:



Pa donekle je našom krivicom, ali i nije, jer nismo sigurni šta se tačno desilo. Mi smo hteli da okačimo pesmu 27. juna na Jutjub i dva dana ranije smo morali da okačimo na platforme, međutim, svašta nešto se izdešavalo oko spota i pesma na kraju nije izašla kad smo planirali. Ali, kako je izašla na Spotify-ju u dva ujutru na pola sata, moguće je da ju je neko tada čuo..U svakom slučaju, nema ni veze, mislim da je na kraju dobro ispalo što su je svi čuli, sada samo čekaju spot – poručila je ona.

Mlada pevačica je objasnila i kako se osećala u tom trenutku:

Bilo mi je krivo prvo, jer mi je ta pesma bila "kec u rukavu" i čuvala sam je, ali posle sam malo razmislila, razgovarala sa ljudima oko sebe i shvatila da možda i nije loše ispalo – zaključila je Breskvica.

Pogledajte novo izdanje emisije IDJHOT i saznajte zbog čega Breskvica ponovo snima spot za pesmu "Lutka", ko joj je bio najveća podrška kada je njena numera iscurila u javnost, ali i za koga je navijala u IDJShow-u:

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz