Pretraži

KRENULI NA BRAČNO SAVETOVANJE: Kim i Kanje pokušavaju da spasu svoj brak

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ kimkardashian

Pomenuti bračni par ne živi zajedno već duže vreme , a prema pisanju stranih medija počeli su da posećuju bračnog savetnika.

Ovaj američki par, koji se 2014. venčao u Italiji na raskošnoj ceremoniji, redovno je predmet glasina o raspadu njihovog braka, koji je prvi za Vesta, a treći za Kim Kardašijan.Par ide na bračno savetovanje o „uobičajenim pitanjima odnosa“, a prema navodima izvora, nije umešana nijedna druga osoba, što pobija glasine da je reper imao romansu sa šminkerom Džefrijem Starom.

  • Kanje voli svoju porodicu. Oni su veoma bliski. Počeli su terapiju. Rade na svom braku – piše u inostranim medijima.

Oni su razgovarali o razvodu, ali Kim Kardašijan Vest nije pokrenula brakorazvodnu parnicu, ali prema pisanju časopisa koji prate život slavnih, Kim se priprema da zatraži razvod.

Kanje Vest ne krije svoje bipolarne probleme. On je u julu, nakon najave kandidature za predsednika SAD, postavljao čudne poruke na Tviteru, sugerišući da njegova supruga želi da bude zatvoren na psihijatriji ili optužujući je da je imala aferu sa drugim reperom Mikom Milom, što je on demnatovao.

Njegova supruga je tada pozvala na “saosećanje i empatiju“, uveravajući da „oni koji poznaju Kanja znaju da njegove reči nisu uvek u skladu s njegovim namerama“.

 – Oni koji razumeju mentalne bolesti znaju da porodica nema moć (nad pacijentom) ukoliko on nije maloletan. Oni koji toga nisu svesni ili posmatraju sa strane mogu da prosuđuju i ne razumeju da je na pojedincu da zatraži pomoć, šta god porodica i voljeni pokušali – napisala je Kim tada na Instagramu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz