Pretraži

Kraljevska porodica čestitala 40. rođendan Megan Markl

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Larry King

Kraljevska porodica iskoristila zvanične naloge na društvenim mrežama i čestitala vojvotkinji rođendan.

Na Tviter profilu "The Royal Family" osvanule su tri fotografije na kojima su Megan Markl i kraljica Elizabeta, kao i Megan, princ Hari i njihov sin Arči. Uz njih stoji opis:

  • Srećan rođendan vojvotkinji od Saseksa!

Budući da Megan i Hari nisu u najboljim odnosima sa članovima kraljevske porodice, vojvotkinju od Saseksa je verovatno iznenadila čestitka koju je dobila.

Princ Vilijam i vojvotkinja Kejt Midlton takođe su čestitali Megan 40. rođendan objavivši sliku sa njene i Harijeve turneje u Australiji, na Novom Zelandu i u Južnom Pacifiku 2018. godine.

  • Želimo vojvotkinji od Saseksa srećan 40. rođedan – piše u čestitki.

Princ Čarls i vojvotkinja Kamila takođe su se obratili Megan putem objave na svom zvaničnom Tviter nalogu sa natpisom: "Želimo vojvotkinji od Saseksa srećan 40. rođendan."

Izvor blizak vojvotkinji juče je otkrio da je Megan provela dan s princom Harijem i njihovo dvoje djece, Arčijem i Lilibet Dajanom u njihovom domu u Montekitu u Kaliforniji. Vojvotkinja je skromna od kada je u junu prošle godine dočekala svoje drugo dete, a ona i Hari su uzeli roditeljsko odsustvo nakon Liliinog rođenja.

Inače, vojvotkinja od Saseksa oglasila se u videu u kojem je najavila svoju novu dobrotvornu inicijativu za pomoć ženama pogođenim pandemijom da se vrate na radna mesta. Svojom inicijativom vojvotkinja ohrabruje ljude da doprinesu sa 40 minuta mentorstva ili rada u zajednici kako bi pomogli milionima žena širom sveta koje su napustile svoje radno okruženje tokom pandemije zbog gubitka posla ili zbog brige o članovima porodice.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz