Pretraži

KRALJEVSKA PALATA U STRAHU: Nakon Harijevih šok priznanja, sprema se Čarlsov odgovor – svi se plaše šta bi mogao da otkrije!

Showbiz
0
Foto: Printscreen Youtube/CBS

Tvrdi se da bi kralj Čarls uskoro mogao da prekine ćutanje o princu Hariju, jer su u toku pripreme za intervju za BBC, piše The Mirror.Saradnici palate pregovaraju o tome da nakon dramatičnih izjava sina Harija, svoje stavove iznese i sam kralj lično.

Netfliksov dokumentarac i knjiga "Spare" dodatno su začinili odnose sina i oca, te otkrili nove zanimljive detalje iz porodice. Nakon izjava Harija, članovi kraljevske porodice nisu ništa komentarisali. Međutim, Hari je otkrio mnogo toga.

Prinčeve optužbe uključuju fizičke obračune između njega i brata Vilijama, svađu između Megan i Kejt oko haljina, te nestabilnu vezu prinčeva s Kamilom. Sada čelnici BBC-ja žele da Čarls snimi emisiju o svom životu i planovima kao novog monarha. Naravno, to bi uključilo i detalje oko krunisanja.

U palati su i zabrinuti zbog potencijalnog intervjua, ali i dalje nije jasno hoće li kralj progovoriti o temi koja je dodatno pokvarila odnose unutar porodice.

– Čak i jedan mali komentar o Hariju i Megan postao bi svetska vest. To bi takođe moglo da izazove Harijev odgovor, koji bi bio nepredvidiv, poput mnogih drugih. Sve je vrlo delikatno – jedan je od insajderskih komentara s dvora.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz