Pretraži

KRALJ POPA ZABRANJEN U AMERICI! Dokumentarac o Majklu Džeksonu podigao ozbiljnu prašinu! (VIDEO)

Showbiz
0
Photo:Instagram/MichaelJackson

Skoro deset godina je prošlo od smrti kralja popa, Majkl Džeksona a duhovi prošlosti i dalje ne daju mira njegovoj porodici. HBO je sinoć premijerno prikazao dugonajavljivani dokumentarac "Leaving Neverland".

——————– Sponsored ——————–


Dokumentarac koji se bavi čuvenim imanjem koji je bio u vlasništvu Majkl Džeksona, otkriva šta se zapravo dešavalo iza kapije ovog bajkovitog ranča. Majkl je na svom imanju često bio domaćin brojnim mališanima i njihovim roditeljima ali je svaki slobodan trenutak koristio da provodi nasamo sa dečacima. Kakav je zaista bio "Kralj popa" u otvorenoj ispovesti govorili su Džejms i Vadej koje je Majkl po njihovoj priči seksualno zlostavljao. 

Photo:screenshot/hbo

Photo:screenshot/hbo


Emitovanje ovog dokumentarca podiglo je ozbiljnu prašinu u Americi gde su brojne radio stanice odlučile da prestanu sa emitovanjem Džeksonovih pesama. Iz poznate muzičke porodice se još uvek niko nije oglasio a do medija je došla informacija da je ćerka Majkl Džeksona, Paris jako uplašena kako će sam dokumentarac uticati na njenu filmsku karijeru koju je nedavno započela. 

– Paris je u strahu da će propasti film na kojem je nedavno radila i da će producenti odbiti da je angažuju zbog slike koju će nacija imati o njoj. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz