Pretraži

5 KOSTIMA KOJI SU PRIVUKLI NAJVIŠE PAŽNJE: Evo kako su poznate ličnosti izgledale na proslavi Noći veštica! (FOTO)

Showbiz
0
demi lovato kostim
Foto: Tiziano Da Silva / Bestimage / Profimedia

Iza nas je Noć veštica, jedan od omiljnih praznika stranih zvezda tokom kog originalni kostimi privlače najviše pažnje.

Noć veštica koja se obeležava 31. oktobra je veče kada i odrasli mogu da zavire u dečji svet i da se maskiraju u svoje omiljne junake. Ovaj praznik svakako privlači puno pažnje, a za poznate ličnosti je jasno da vole da privlače pažnju na sebe, pa tako i 31. oktobra počinje takmičenje ko će da ima upečatljiviji kostim.

Ni ova godina nije bila izuzetak kada su originalni kostimi u pitanju, a mi vam predstavljamo najzanimljivije kostime koje su nam ove godine predsatvile strane zvezde.

Adel u kostimu Mortiše Adamas

Tokom nastupa u Las Vegasu, pevačica se prerušila u Mortišu Adams, a njena objava na Instagramu izazvala je gomilu pozitivnih komentara.

Porodica Adams je oduvek bila savršena inspiracija kada su kostimi za maskenbale u pitanju. Ova, mnogima jedna od omiljenih mračnih porodica, popularna je još od 1938. godine. Adamsi su prvo nastali kao satirična inverzija idealne porodice 20. veka, ali danas je ova porodica doslovno postala kult. Popularnost ove porodice je naročito porasla nakon pojavljivanja serije „Wednesday Addams“.

Ove godine se i poznta pevačica Adel odlučila za klasiku. Ona se maskirala u majku iz popularna porodice, Mortišu Adamas. Ono što prvenstveno odlikuje Mortišu, a što je Adel savršeno iskopirala jeste duga crna kosa, svetao ten, i pre svega savršena vitka figura, što je savršeno za novi izgled pevačice s obzirom na njen nagli gubitak kilaže.

Pre nekoliko godina Adel ne bi mogla da bude ova poznata majka, međutim, danas je ona savršeno iznela ovak kostim. Ona je obukla ugu crnu somotsku haljinu, baš kakvu ima Adamsova, a na rukama je imala manikir koji apsolutno odgovara ovom prazniku jer je bio u boji krvi, a ceo stajling je upotpunila masivnim srebnim prstenjem. Što se tiče šminke, Adel se odlučila za tamnu nijansu senke i ruž u boji kože.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Paris Hilton u kostimu Britni Spirs

Paris je odala počast svojoj dugogodišnjoj prijateljici Britni Spirs replicirajući njen izgled stjuardese iz poznatog spota.

Britni Spirs je u poslednje vreme u centru pažnje zbog njenih memoara koji su nedavno izašli, a u kojima je iznela detalje vezane za njen privatni život. Najviše pažnje su izazvale njene priče vezane za njenog oca i vezu koju je imala sa Džastinom Timberlejkom. Iako je Britni i danas veoma popularna to sigurno ne može da se poredi sa njenom popularnošču dvehiljaditih.

Bili njeni fanovi ili ne, svi znamo njene pesme iz tog perioda, a jedna od najlpopulrnijih je svakako njena pesma Toxic.

Sada je Paris Hilton, koja je u poslednje vreme privukla dosta pažnje slikama na svom Instagramu na kojima je pokazivala svog sina, za Noć veštica odabrala da se maskira u Britni i to ni manje ni više nego kako je izgledala upravo u spotu za pesmu Toxic. Britni je u jednom delu spota obučena kao stjuardesa, a Paris je u potpunosti iskopirala ovaj kostim. Ona je obukla plavu kratku haljinu sa razrezanim dekolteom i srebrnim detaljima i kapom u istom dezenu. Što se tiče kose tu svakako nije morala previše da se trudi s obzirom da ona i poznata pevačica imaju istu boju kose.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

Kendal Džener kao Merilin Monoro

Kendal Džener često se odlučuje za klasike, pa je tako bilo i ovoga puta. Popluarna manekenka se odlučila da se u Noći veštica prerušiu popularnu glimicu Merlin Monro.

Merilin Monro je bila poznata glumica, manekenka i pevačica. On je poznata po igranju komičnih likova „seksipilnih plavuša“ i postala je najpopularniji simbol lepote 1950-tih. Ona je od tada uzor mnogim damama, a posebno je popularna poslednjih godina kada je postavlja kao primer da žena ne mora da bude „kost i koža“ da bi bila zgodna.

S obzirom na to da je postala uzor mnogim manekenkama, apsolutno nije čudno da se Kendal, koja je takođe manekenka, odlučila da rekreira njen izgled. Kendal je kako bi oponašala Merilin, obukla providnu crnu rolku, ispod koje se vidi crni brushalter. Ono što je upečatljivo na ovom kostimu, jeste perika koja je izgledala autentično kao kosa Merilin Monro, a šminka ju je približila izgledu Meirlin Monoro jer je na svoje lice Kendal nacrtala mladež koji je bio obeležje ove glumice.

Komenatri za ovoj kostim su raznovrsni. Mnogi su se zapitali šta je sa ovom porodicom i zašto su opsednuti sa Merilin Monro, aludirajući na Kim koja je prethodne godine na Met gali nosila originalnu haljinu koju je nosila Merlin, zbog koje je Kim morala drastično da smrša.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Demi Lovato u kostimu Snežane

Poznata pevačica i glumica Demi Lovato dala je „seksi“ notu Diznijevom crtanom liku iz 1937. godine

Snežana i sedam patuljaka je crtani koji smo svi gledali. Princeza koju je zla maćeha otrovala jabukom postala je je omiljna princeza mnogim devojčicama, ali i uzor za mnoga umetnička dela, kao i modna ostavrenja. Mnogi filmovi su nastali po uzoru na ovaj lik Snežane, a možda najpopularniji je film iz 2012. godine „Snežana i lovac“, u kom Kristen Stjuart igra glavnu ulogu.

Bilo kako bilo, kada se kaže Snežana svi pomislimo na lik iz crtanog za decu, međutim Demi je otišla korak dalje kada je u pitanju njen kostim za Noč veštica. Njen kostim svakako nije kostim za decu. Žutu suknju koju inče nosi Snežana je malo skratila, međutim veću razliku između ovog kostima i haljine koju nosi Snežana pravi njen korset. Umesto klasičnog gornjeg dela koji nosi Snežana, Demi je obukla uzak crni korset sa velikim dekolteom za koji su prišiveni puf rukavi, a ceo izgled upotpunila je crvenim rajfom i crvenim karminom.

demi lovato, kostim
Foto: Tiziano Da Silva / Bestimage / Profimedia

Holsi i kostim sirene

Popularna pevačica se odlučila za kostim mitskog stvorenja koje zavodi mornare svojim glasom, a potom ih ubija.

Holsi je veoma talentovana i popularna pevačica i tekstopisac koja sve oduševljava svojim glasom i pesmama, ali i svojim izgledom.

Holsi se maskirala u sirenu tako što je prvenstveno obukla belu suknju i beli brushalter. Suknja je bila providna, a na nju su bile zašivene bele školjke, dok su sa topića koji je u potpunosti ukopila sa suknjom visile srebne niti. Na licu joj je bio iscrtan print sireninog repa u zelenoj boji, a na rukama je nastavila tu šaru, dok joj je kosa bila u stilu male sirene.

 

helsi

Foto: GIO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz