Pretraži

KORTNI I TREVIS PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON ROĐENJA SINA: Poznati par naišao na gomilu negativnih komentara, a ovo je razlog!

Showbiz
0
Foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Poznata rijalti zvezda Kortni Kardašijan ponovo je šokirala sve, kada se sa svojim izabranikom Trevisom Barkerom pojavila na dodeli Emi nagrada, na kojoj su  svojim ponašanjem izazvali gomilu negativnih komentara.

Pre dve večeri odražala se dodela Emi nagrada, koja je kao i uvek privukla veliku pažnju javnosti. O dešavanjima sa ove popularne dodele nagrada svet ne prestaje da bruji, međutim, ništa nije uspelo da odvuče pažnju od Kortni Kardašijan.

Naime, glumica je na ovaj događaj došla sa svojim suprugom Travisom Barkerom, a ovo im je bilo prvo pojavljivanje na crvenom tepihu nakon što su u novembru dobili sina Rokija.

Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovaj par poznat je po tome da obožava da privlači pažnju javnosti i ne libe se da pred svima razmenjuju poljupce, a tako je bilo i ovog puta kada su se pred okupljenim fotografima strasno poljubili.

Međutim, dok je nekima ovo simpatino, drugima je van granice dobrog ukusa.

„Nađite sobu“, savetuju ih neki dok gledaju fotke sa crvenog tepiha .

Ovo nije prvi put da oni ovakvim ponašnajem privlače veliku pažnju. Naime, u novembru prethodne godine Kortni je putem Instagrama čestitala je suprugu rođendan, međutim, fotografije koje su pratile čestitku izazvale su lavinu negativnih komentara, pa je čestitka pala u drugi plan.

Na slikama kojima je čestitala suprugu rođendan, ona je pozirala polugola, tačnije bez gornjeg dela odeće. Na jednoj fotografiji se vidi kako je okrenuta leđima, a na drugoj se vidi kako joj suprug drži grudi.

– Svome mužu, srodnoj duši, najboljem prijatelju, ljubavniku, tati našeg sinčića, moje sve… Želim ti najsrećniji rođendan. Ti ostvaruješ sve moje snove i osećam se tako blagosloveno što te imam pored sebe. Volim te neopisivo, zauvek – poručila je Kortni Kardašijan tom prilikom.

KORTNI KARDAŠIJAN
Foto: Instagram printscreen/kourtneykardas

Ove slike su izazvale mnogobrojne komentare, a većina je bila negativna. Ljudi su komentarisali kako takve fotografije nisu primerene i kako bi trebalo da sačuvaju takve slike za sebe.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz