Pretraži

POKAZALI SINA PO PRVI PUT: Kortni Kardašijan i Trevis Barker fotografijama malenog Rokija srušili internet! (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Gotovo dva meseca nakon što je njihova porodica postala bogatija za još jednog člana, Kortni Kardašijan i Trevis Barker su raznežili javnost prvim fotografijama bebe Rokija.

Maleni Roki je napravio svoj Instagram debi u zajedničkoj objavi novopečenih roditelja. Kortni i Trevis su dobili prvo zajedničko dete 1. novembra, nakon duge borbe za potomstvo. Pored toga što iz prethodnih veza i odnosa imaju po nekoliko dece, oni su želeli barem jedno zajedničko, ali su naišli na niz zdravstvenih prepreka, o čemu je Kortni više puta javno govorila.

Međutim, samo nekoliko meseci nakon što su odustali od pokušavanja, ona je uspela da ostane u drugom stanju, a njena neobična objava trudnoće obišla je svet.

Tokom prvih nekoliko meseci, činilo se da je sve u redu, ipak pred sam kraj trudnoće došlo je do neočekivanih komplikacija, te je Kortni Kardašijan morala da prđe kroz operaciju fetusa i miruje do kraja trudnoće. Na kraju, 1. novembra, Kortnin i Trevisov sin Roki uspešno i bez komplikacija je došao na svet.

Nakon porođaja, nastarija Kardašijanka se povukla sa društvenih mreža i u potpuno posvetila porodici i novoj bebi, a sada je dva meseca nakon porođaja iznenadila i raznežila javnost privatnim porodičnim fotografijama.

Ona i Trevis su se sa Rokijem uslikali u privatnosti porodičnog doma i iako mu nisu u potpunosti pokazali lice, javnost je ostala potpuno opčinjena ovim fotografijama koje za samo pola dana broje više od 3 miliona lajkova i 15 hiljada komentara.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz