Pretraži

KORAK BLIŽE POTPUNOJ SLOBODI: Sud ukinuo starateljstvo njenog oca

Showbiz
0
Photo: Instagram/britneyspears

Nakon ovog saznanja, Britni Spirs se oglasila na svom Instagram nalogu te poručila svima da je na "devetom nebu". 

Na napetom trosatnom ročištu sutkinja Vrhovnog suda u Los Anđelesu Brenda Peni smenila je Džejmija Spirsa s poslova nadzora nad imovinom njegove kćeri. Imovina se procenjuje na 60 miliona dolara. Sutkinja je odredila datum u novembru za raspravu o tome hoće li se raskinuti čitav aranžman starateljstva.

U objavi na Instagramu, nakon odluke suda, pevačica je objavila video na kojem se vidi kako sedi pored pilota u kokpitu malog aviona i manevriše komandama.



„Prvi put upravljam avionom!!! Bože, bila sam uplašena“, napisala je, ne spominjući starateljstvo.

Sutkinja je donela takvu odluku nakon što je advokat pevačice rekao da ona ne želi da njen otac bude uključen niti jedan dodatni dan.

„Trenutna situacija nije održiva. Odražava otrovno okruženje koje zahteva suspenziju Džejmija Spirsa, koja je na snazi od danas“, rekla je sudija.

Ona je najavila da će održati ročište 12. novembra kako bi se raspravljalo o molbi za ukidanje starateljstva kojim se kontrolišu poslovni i lični poslovi Britni Spirs.

Britni Spirs, sada 39-godišnjakinja, godinama se bori da se oslobodi pravnog starateljskog aranžmana. Ona nije bila na ročištu u sredu.

„Ovo je sjajan dan za Britni Spirs i veliki je dan za pravdu“, rekao je advokat pevačice Metju Rozengart za obožavaoce #FreeBritney okupljene ispred suda u Los Anđelesu.

„Britni Spirs suočila se s višedecenijskim košmarom, kafkijanskom noćnom morom, koju su organizovali njen otac i drugi“, rekao je Rozengart.

Džejmija Spirsa privremeno će zameniti računovođa Džon Zabel, odredila je sudija.

Starateljstvo nad pevačicom uvedeno je nakon što je ona pretrpela teške mentalne probleme čiji detalji nisu objavljeni.

Britni Spirs objavila je pre dve nedelje da se zaručila s 27-godišnjim Semom Asgherijem, njenim ličnim trenerom.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz