Pretraži

„KONSTRAKTU JE OBUKLA MEGAN MARKL“: Mreže gore zbog stajlinga naše predstavnice na Evroviziji

Showbiz
0
Screenshot: YOUTUBE/RTS

Za ovaj događaj ona je izabrala veoma neobičan stajling koji je, zbog nekoliko detalja, postao glavna tema na društvenim mrežama.



Naime, Konstrakta se pojavila u belom kostimu i belim šeširom na glavi, dok je njen prateći tim bio u crnim kostimima, sličnom stajlingu koji imaju i na evrovizijskoj sceni.

Ova svedena modna kombinacija oduševila je sve, a fanovi su na društvenim mrežama uočili jednu zanimljivost – veliku sličnost Konstrakte i Megan Markl, vojvotkinje od Seksasa.

Naime, Anin stajling neodoljivo podseća na onaj koji je Megan ponela još 2019. godine povodom Dana Komonvelta u Vestminsterskoj opatiji, a jedna od najvećih sličnosti je što obe nose gotovo identične bele kape, kao i beli kostim.

– Konstraktu je obukla Megan. Kakva dama. Koja li je tajna stajlinga Megan Markl? – samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Podsećamo, sutra će se održati prvo polufinale, dok će 12. maja biti drugo, u kojem će i nastupati srpska predstavnica. Veliko finale zakazano je za subotu, 14. maja.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz