Pretraži

KONAČNO OTKRIO: Marko Miljković progovorio o odnosu sa Anabelom

Showbiz
0
Photo: Instagram/marko.miljkovic

Opšte je poznato da Marko nije u dobrim odnosima sa Anabelom i to je tema koja stalno intrigira javnost

Mnogo se spekulisalo o istoj, te su mnogi komentarisali da će ih dolazak Lunine i Markove ćerke, Mie, pomiriti i zbližiti kao porodicu

Miljković je tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrio u kakvom je odnosu zapravo sa Anabelom i da li nesugalisice i svađe ostale iza njih, nakon dolaska male Mie na svet. 

 Odakle da krenem… Ovako, rešili smo da napravimo neku… Nismo se mi pomirili, ali zbog čitave situacije, tu je naravno Luna, dobila je unuku, ja sigurno neću da pokušavam na neki način da ona ne viđa nju, da se tu nešto sklanjam… Videli smo se, nismo se pozdravili, postoje neke teme koje bi trebalo da razrešimo, ali nije pravi trenutak za to. Nismo u dobrim odnosima, ali smo prećutno prešli preko nekih stvari, smatram da bi bio greh da ja radim neke stvari da ona ne vidi svoju unuku. Dakle, Anabela je dobrodošla uvek da vidi svoju unuku, što se mene tiče, ali da ćemo potezati neke teme iz prošlosti, nećemo. Ravna linija. Prešli smo na stepenik iznad. Nikad nećemo biti u odnosu kao Gagi i ja – rekao je Marko. 

Na sve to nadovezala se i Luna, koja nije bila u zavidnoj poziciji tokom prethodnog perioda, jer se nalazila između dve vatre, sa jedne strane majka, a sa druge strane muž, pa je ispričala kako se osećala sve vreme:

  • Ja jedina znam kakav sam teret imala dok oni nisu razgovarali. Ja sam u najtežoj situaciji, jer ona će uvek biti moja majka, i to najbolja majka, i on će biti moj muž. Teško je biti između njih dvoje, taj pritisak kako će da se oseća on, kako ona, mnogo mi je bilo teško. I kroz trudnoću sam pazila da se njih dvoje ne vide, i to me je tištilo i gušilo, samo mi je falilo da odahnem i mislim da je bilo vreme, Mia je došla sa razlogom, slažem se sa Markom i znam da se moja mama takođe slaže. Svi smo ljudi od krvi i mesa i svako zaslužuje drugu šansu, i meni treba to da se njih dvoje poštuju. Napokon spavam mirno i da su se sve kockice sklopile – otkrila je Luna.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz